Náhly rozchod, prosím skúste nejak poradiť

Príspevok v téme: Náhly rozchod, prosím skúste nejak poradiť
Grinder

Pred mesiacom a pol cca som sa rozišiel s holkou. Boli sme spolu dosť dlho a mali sme krásny vzťah, sem tam sme sa pohádali ale vždy sa to vyriešilo. A prečo vlastne ten rozchod ? Chystal som sa na jednu súťaž do zahraničia, obrovská zodpovednosť a nervy, vyhrotilo sa to že sme sa na koncerte dosť pohádali a udržali sme vzťah ltt, 5 dní pred odchodom na súťaž mi povedala že sa rozhodla, že ma miluje a že budeme spolu. A deň pred odchodom som sa doma pohádal s rodinou, jej som v nervoch napísal pár zlých viet ktoré doteraz ľutujem (nikdy by som jej také nič nepovedal, fakt som bol strašne nervózny), kým som bol pred (cca 10 dní) o všetkom rozhodla, vrátil som sa celý natešený že konečne s ňou budem a namiesto toho som dostal kopačky, vraj že sa pri mne necíti dobre a vyčíta mi veľa vecí, teraz ma nenávidí a už nikdy so mnou vraj nič nechce mať. Písal som jej list, ospravedlnil som sa, ale nič nepomáha, chcem len aby pochopila že za tu hádku som ja fakt nemohol že to bolo všetko kôli situácii ktorá nastala. Pripomínam, už je to asi mesiac a pol od rozchodu. Ďakujem za rady.

Grinder

Ono to bolo všetko super, až na to že sme sa sem tam pohádali ale to je myslím normálne, ale vždy sme sa udobrili. Boli sme spolu rok a pol, od rozchodu - najprv som tomu nechcel veriť, samozrejme spravil som chybu, tlačil som na ňu a tak, napísal som jej list vlastnoručne, opálil som rohy zo zapaľovačom, dal som do ňho lupienky z ruže, a osobne som jej ho doniesol do schránky keďže býva asi 20 km odo mňa. Proste všeličo som za ten čas skúšal, nič nepomáha. Stále sa bojí žeby sa zase zopakovala ta situácia ako v ten večer, neverí mi a podobne. Ja som si do svedomia vstúpil, zmenil som sa sám kôli sebe, nie kôli nej, k lepšiemu, s každým som sa naučil vychádzať v dobrom. Len s ňou to stále nejak nejde, stále vo mne vidí len to zlé.

ja40

Dokonale to bolo iba z tvojej strany,ona uz sa zaoberala myslienkou rozchodu,to nikdy nie je dobre. Keby ta tak strasne milovala,tak by urobila vsetko preto,aby ste spolu boli,ved to je jasne. No a co sa udialo od rozchodu az doteraz? Ako dlho ste spolu vlastne chodili? Akym sposobom teda o nu bojujes,ked vravis,ze ju milujes a chces ju naspat? A co jej na tebe,alebo na vasom vztahu najviac vadilo?

Grinder

Už som mal pred ňou veľa dievčat ale ona bola iná, bola presne taká akú som chcel mať, presne také dievča aké som vždy chcel. Preto ;-)

talentmania

Vsak ale on to napisal asi tak obrazne nie ze nesiaha ziadnej ani po päty.Snat sa tu nebudete teraz urazat ze nevyskusal este vas ostatne:D))):D))))

Grinder

Ltt lebo už pár dní predtým sme boli na koncerte a tam sme sa poriadne pochytili, lebo ma trocha nepochopila, proste a potom začala rozmýšľať či by nám nebolo lepšie keby sme neboli spolu, ale potom pochopila že ma miluje a opäť sme boli spolu, ale len tých 5 dní dokiaľ som neodišiel. Pred koncertom bolo všetko dokonalé až na občasnú hádku ktorá trvala chvíľku.

ja40

Mam pocit,ze tu nejde ani tak o rozchod ako preto,ze preco ste sa furt hadali?
A udrziavat vztah LTT,tiez nie je bohvieco...Vztah ak funguje,tak so vsetkym co k tomu patri a nieze udrzovat len tak tak,chapes nie?
A to,ze jej ziadna nesiaha po paty je iba tvoj nazor,este si chlapce toho vela nezazil,aby si mohol hodnotit,mozno sa mylim,ale tak sa mi javis.

Grinder

Ešte snáď dodám že ju strašne milujem, za celý život som nestretol také dievča ako je ona a žiadná jej nesiaha ani po päty, veľmi si ju vážim a fakt ma úprimne mrzí to čo sa stalo.