Vyvolávačka menštruácie

Radovan Horný

Dobrý deň,

stretol som sa s prípadom kedy žena nemala 8 mesiacov menštruáciu, hormonálnu liečbu odmietla. Po konzultácii a užívaní určitých produktov jej menštruácia prišla cca po mesiaci. Článok o tomto prípade nájdete tu: www.zdraviezmrtvehomora.sk

Prajem krásny deň

kiki66

nie je potrebné žiadne vyšetrenie lekára, pichá sa to do sedacieho svalu a u každého je to iné, ja som bola napr. trikrát za sebou, po prvom vpichu mi menzes neprišiel, po druhom len slabý a potom som nemala zas a po treťom už normálny.. v každom prípade je to svinstvo, ale keď nie je iná možnosť tak čo už..

Joleen

Boze najorv umele prerusenie TT potom zase s chlapom do postele a teraz si zase pravdepodobne TT? To akoze co? Take zenske ako ty by sa mali vykastrovat

Messje

Dobre rozumiem ze 2 tyzdne po preruseni si mala nechraneny styk?
Napis radsej ze zle rozumiem...alebo ze je toto nejaka sranda

Sofi23

Ahojte mozno to sem nepatri ale chcem sa iba opytat som 6 tyzdnov po umelom preruseni tehotenstva a v cca 4 tyzdni po som mala styk nechraneny...bola som u doktora kedze do 6 tyzdnov som mala dostat menstruaciu tak mi dal vyvolavacku...od vyvolavacky je to 5 dni a mam iba hnedy vytok robila som si test po cca 2 tyzdnoch od styku a je stale negativny viete mi niekto poradit respektive nemate s tym skusenost??

elly

tak napisem este ako to nakoniec dopadlo :-D vyvolavacku som dostala 9.7. doktorka povedala, ze do 10tich dni dostanem kramy no nedostala som (pred dvoma rokmi som dostala na 5ty den) tak som este den cakala a na druhy den cize 11 den 19.7. vecer som dostala hnedy vytok, tak som si myslela ze kramy no stale iba vytok som mala a az dnes 26.7. som dostala normalnu menstruaciu, bez dalsej vyvolavacky, lebo doktorka, ze pockajte este do stvrtka, ze mozno ste tehotna, pritom som si testy robila 2 a to stacilo, lebo bolo vylucene, aby som bola tehotna, kedze nebolo ako, aj tak ked som jej volala tak bola taka ako keby som ju otravovala...a si myslela svoje...takze nepanikarte hned po agolutine, ze vam to meska, pricina mooze byt aj inde :-)

elly

no aj mne prvy krat pred dvoma rokmi prisli na 5ty den a teraz nejako nic a uz je 8 den...a nemala som ziadne vedlajsie ucinky akurat ma dost bolel zadok aj vtedy aj teraz ale do 4 dni to preslo

mirušenka20

ja krámy nemám už rok, po prvej vyvolávačke prišli po piatom dni ale boli len dva dni a také slabé že sa to ani neráta a po druhej nič.... takže u každého je to inak, niekedy prídu niekedy nie... každopádne som sa po nich necítila dva krát dobre, nepribrala som ale "nafúkla" som sa :D a mala som dosť blbé nálady a vyhádzali ma vyrážky... už to nikdy nechcem...

elly

no ja teraz to iste...tiez nie a nie prist...v januari som vysadila HAK co som brala rok, od januara som mala cyklus 45-60 dni, potom sa nam stala nehoda tak som musela vziat tabletku po, na to som dostala na 5ty den kramy a od vtedy nic a to uz preslo pomaly 9 tyzdnov, ked som bola u lekarky pred tyzdnom tak mi brala aj krv aj dala vyvolavacku, a uz je 8my den od pichnutia vyvolavacky a kramy stale nikde, pred tym robila aj vaginalny ultrazvuk a podla nej som bola este len v druhej faze cyklu(tehotna nie som)...ale podla hormonalneho profilu mam vraj strasne nizku hodnotu nejakeho hormonu co je velmi dolezity mam nejak 0,4 a normalna hodnota je 2,4 alebo 2,5...a na to budem musiet brat nejake tabletky 16 dni od prveho dna menstruacie, a uz mam nervy, lebo si nic poriadne nemozem naplanovat :-/ tak to vidim, ze jej budem musiet volat po 10 dnoch ze kramy nikde