Milujem ucitela, myslite ze aj on mna ??

Príspevok v téme: Milujem ucitela, myslite ze aj on mna ??
Carellova

Ahojte mam 17, milujem svojho ucitela, ten ma 30.

Od minuleho roka ako nas zacal ucit, som sa do neho zalubila, par krat som snim bola robit jeden projekt von do parku, kde sme s nasimi psami sedeli na luke a rozpravali sa. Ked spolu ideme v elektricke, celu hodinu sa rozpravame, preberieme vselico. On aj asi vie ze sa mi pacil. A ak mu to nikto nepovedal asi to bolo vyditelne. Povedal ze mi niekedy napise sms a pojdeme vencit.

Nedavno som na facebook napisala ze akeho mame fesaka noveho ucitela. Dala som to naschval aby to on videl. Dokonca som sa dala do vztahu s jednou byvalou laskou zo spanielska. A vcera sa ma v elektricke pytal najprv na toho ucitela a je ze ten ucitel ma chariizmu tak sa tak zatvaril a spyrtal sa ma este raz ... a potom mi rozpraval ze si na facebooku vsimol ze som vo vztahu s niekym a ze si pozrel jeho profil a nieco o nom precital. Vyzeralo to akoby ziarlil alebo co. Viem ze ma ale frajerku su spolu asi tri roky :(

Velmi sa mi paci, je to prvy muz v zivote s ktorym si viem naozaj pokecat, vzdy vsetko preberieme a je mi s nim uzasne. Myslite ze sa mu aj ja pacim ? ako to zistim ? mam mu vyznat lasku ? Neviem ako dalej...

prosim vas o radu

Dakujem !

SC

ojka

nechcem byť zlá, ale musím s pár ľudmi súhlasiť...
ak ma priateľku, radšej im to nekaz a užívaj si potichu tie chvíle, keď ho vidíš v škole, keď spolu cestujete.... uvidíš, ono to po čase prejde a na obzore sa ukáže nový a dostupnejší "objekt" (: hlavu hore (;

Annika1987

Z jeho strany nejde o lasku. Iba o chlapsku jesitnost. Lichoti mu, ak vidi, ze si nanho namotana. A chce, aby to tak bolo. Zvysuje mu to dobry pocit zo seba sameho. Ale urcite nezahodi svoj vztah len preto, lebo nejaka 17tka je donho buchnuta. Chlapi v 30tke rozmyslaju uplne inak.

jankaaaaaaaaa

dievca. spamataj sa ! :D a radsej si precitaj nejake tinedzerske romany na podobnu problematiku :D
myslis ze 30rocny vzdelany clovek potrebuje mat vztah so 17rocnou studentkou? to mu isto nechyba :D a keby chybalo tak ich moze mat strasne vela a nemal by priatelku..
tiez myslim ze si s teboa skor robi srandu a mala by si sa na neho vykaslat. a najst si radsej niekoho vo svojom veku. ved 30tnik je stary chren pre teba!

Lou

to, že máš pocit, že žiarli je len preto, lebo chceš aby žiarliš...a všetko si interpretuješ tak, aby to zapadalo do tvojich predstáv...možno to vyznie kruto, ale...
a hlavne, to že má priateľku neznamená, že sa k všetkým ostatným ženám ... nič mu nehovor, nerob si problémy...swistica má pravdu

tpch

heh, studena sprcha, ale inac pravda pravduca :-D
Podla mna aj s frajerkou rozobera zabuchnutu pubertacku, tema dobra na pobavenie

swistica

nic mu nehovor, nerob si problemy.
Sprijemnuje si hodinovu cestu elektrickou (predsa nebude kazdy den hodinu pozerat z okna to iste),je rad ze mu vypracovavas projekty a sutaze (ma za to priplatok a ty mas prd :-) a este je klebetny a potom v zborovni rozoberaju infosky o tvojom sukromi.
REALITA

Deaa

pochybujem, on je nový učiteľ, čiže sa snaží byť ku všetkým milý a náhodou je milý aj k tvojej osobe a to ťa pobláznilo, wake up