Dobry vecer, chcela by som vediet nazor muzov prip. chlapcov ci sa im pacia ked dievcata ci zeny chodia bez makeupu a co sa im nepaci na vizazi namalovanych dievcat.
Dnesna doba je taka, ze mlade baby chodia zmachlene ako cirkusove kone a chalani na nich letia.
Prirodzena krasa u zien a dievcat
100 ľudí, 100 chutí:)
ale môj názor je tiež taký, že mužom sa viac páčia prirodzené, či len veľmi jemne nalíčené ženy:) tiež by sa mi nepáčilo, keby som dávala pusu na líco a otlačil by sa mi na tvár makeup :D v tomto ale majú muži parádnu výhodu - akí idú spať, takí sa zobudia :)
napr. ja som sa nemusela pred svojím priateľom "zakrývať" pod makeupom. Bo sme sa spoznali náhodne, zrovna som bola po plavárni a úplne prirodzená, ani mihalnice nenamaľované a nezľakol sa ma, i keď nemám dokonalú pleť-vyrážky už naštastie len sem-tam:) raz ma prekvapil, že prišiel k nám skorej, som zrovna vyšla z vane a som mu tak povedala, že prišiel skoro, ani som si nestihla vriedky zakryť..a on na to, že no a čo, veď je to súčasť mňa a raz to určite zmizne :)) ale dosť ľudí mi povedalo, že mám krásne výrazné oči a to robí svoje:)
a myslím si, že mužovi sa viac bude páčiť žena taká, čo sa nemachlí každý deň a keď pôjdu spolu napr.na nejakú oslavu a ona bude krásne jemne zvýraznená makeupom, mu to vyrazí dych :)
ako sa hovorí, niekedy je menej viac :)
90% mužov ktorých poznám majú radšej ženy bez mejkapu, preto nechápem tomuto trendu, keď sa ženy maľujú všade kde sa len dá - od vrchu hlavy až po dekolt.
Najviac sa im aj mne páči maximálne príjemný a nenápadný rúž na perách, možno zvýraznené obočie a mihalnice. Decentný očný tieň sa ešte dá.
Ale zmaľovať sa všade? Potom sa niekde odmaľuje a ukáže sa kvantum vyrážok, fľakov a podobne? Radšej prekvapenie na začiatku ako vtedy keď je neskoro a šok je na mieste.
Moja priateľka používa občas len rúž a špirálu na mihalnice. Je pekná aj bez plnej kabelky krémikov, práškov a štetcov.
ja sa nemalujem :) vyzarky ani tak nemam, skor tie kruhy..ale tak aby som make-up na sebe zanasala? to nie, aspon sa stale mozem chytat svojej tvare a nemusis sa bat, ze sa mi nieco roztre :D dam si tak spiralu, sak nech je sranda :D
Osobne sa nelicim, ale nevidim nic zle na tom, ak sa niekto vkusne upravi. Je to bezna, niekde dokonca predpisana vec. Vacsinu bab nepovazujem za zmachlene, skor len tie "vytrcajuce" si clovek skor vsimne a podla toho hodnoti celok.
No ako tu uz niekto pisal, horsie posobi baba, ktora ma flakatu problemovu plet a nic s tym nerobi. To evokuje lahostajnost a nezaujem. Netvrdim, ze to musi byt pravda, ale mne to evokuje tuto vec.
vacsina ludi podla mna vyzera dobre aj bez prikrasleni. Niektore baby vyzeraju prirodzene, aj ked sa upravia len minimalne a priznajme si, vela z nas nie je spokojnych so sebou a tak sa snazime svoje sebavedomie pozdvihnut :-))
súhlasím s xy
osoba, ktorá napísala, že na namaľovanej žene vidí len pretvárku... nuž, tvoj názor, ale ak žena, ktorá nemá pleť dokonalú ako bábo sa cíti istejšie a sama sebe krajšie a je namaľovaná s vkusom, neznamená že sa pretvaruje. Nie všetky ženy sú dokonalé, tak ak jej to, že si dá na tvár make-up dodá sebaistoty tak nech. A vôbec... to všetko robia ženy práve pre vás chlapov, pretože sa chcú zapáčiť a už chcem vedieť (ako tu už bolo spomenuté), že pôjdete von si niekde sadnúť do spoločnosti so ženou, ktorá má červené vyrážky, kruhy po očami atď.
Páči sa mi, ako niektorý z vás uvažujú........ :)
dobry vecer, no uz vas chcem vidiet, ako randite s dievcatom, co nema zatrete cervene jebaky, ze je to take super prirodzene. vkusne malovanie pomoze, nevkusne nepomoze, asi tolko.
iste,ty si asi este nevidel zenu bez make upu len s ocnymi tienmi,ocne tiene zvyraznuju kruhy pod ocami ,o flakoch a vyrazkach na pokozke ani nehovorim,a je to osobna vec kazdeho ci sa maluje ci nie,take obmedzene a zakomplexovane nazory moze zo seba dostat iba daka seda mys
Keď sa slečny maľujú nestoja za nič !, lebo chcú niečo zakryť alebo sa nadhodnotiť. Prirodzená krása je najkrajšia ,lebo je úprimná ! Dozdobiť sa rúžom a zvýrazniť mihalnice je dobré vtedy ak má vážneho priateľa alebo milenca aby mal byť hrdý akú má peknú priateľku.
Maľovaním vždy sa niečo zkrýva.
Priemerne urastnutá slečna nepotrebuje nič je pekná sama o sebe. Vážny záujemca na namaľovanej žene vidí len pretvárku.
Ale proti gustu , žiaden dišputát !
najväčšiu hodnotu má žena, ktorá sa nenamaľuje...tak chlap uvidí jej prirodzenú krásu...ak je žena prirodzene krásna, nech si dá TROŠKU očných tieňov na oči a môže si zvýrazniť mihalnice....makeup je úplne zbytočný, mňa osobne to väčšinou odpudzuje...keď sa mi páči dievča prirodzene, s očnými tieňmi mi potom príde dokonalá...ženy však fungujú opačne, najprv sa namachlia a potom sa ukážu bez makeupu, čo spôsobí väčšinou odpor...nemaľujte sa, všetci si na vás zvyknú ako prirodzené a potom ak sa pri nejakej udalosti namaľujete, budete sa zdať ešte krajšie...väčšina žien bohužiaľ volí postup makeup-práca, dve vrstvy makeupu-oslava