Milujem učitela, aj on mna ?

Príspevok v téme: Milujem učitela, aj on mna ?
Carellova

Ahojte mam 17, milujem svojho ucitela, ten ma 30.

Od minuleho roka ako nas zacal ucit, som sa do neho zalubila, par krat som snim bola robit jeden projekt von do parku, kde sme s nasimi psami sedeli na luke a rozpravali sa. Ked spolu ideme v elektricke, celu hodinu sa rozpravame, preberieme vselico. On aj asi vie ze sa mi pacil. A ak mu to nikto nepovedal asi to bolo vyditelne. Povedal ze mi niekedy napise sms a pojdeme vencit.
Nedavno som na facebook napisala ze akeho mame fesaka noveho ucitela. Dala som to naschval aby to on videl. Dokonca som sa dala do vztahu s jednou byvalou laskou zo spanielska. A vcera sa ma v elektricke pytal najprv na toho ucitela a je ze ten ucitel ma chariizmu tak sa tak zatvaril a spyrtal sa ma este raz ... a potom mi rozpraval ze si na facebooku vsimol ze som vo vztahu s niekym a ze si pozrel jeho profil a nieco o nom precital. Vyzeralo to akoby ziarlil alebo co. Viem ze ma ale frajerku su spolu asi tri roky :(

Velmi sa mi paci, je to prvy muz v zivote s ktorym si viem naozaj pokecat, vzdy vsetko preberieme a je mi s nim uzasne. Myslite ze sa mu aj ja pacim ? ako to zistim ? mam mu vyznat lasku ? Neviem ako dalej...

prosim vas o radu

Dakujem !

SC

cibika

ale si najivná!

Ja som bola tiež zamilovana do učka. Najskôr boli pohlady,prvá pusa,potom ľahké draždenie intimnych miest s hlbokym francuzákom,neskôr rychly sexik v kabinete...po čase stretka v prírode,sexik v aute alebo na deke.....neskôr ospravedlnenka v škole a vyjazd do mesta na izbu a dlhé sexualne stretka pravidelne. Bola som 1-čka,tak to bolo do maturity!!! Potom prišli prazdniny a prišla nová prvačka...a tak a ja som bola na parkovisku,len na občasné stretko...chapeš to?

jankaaaaaaaaa

:D:D jezis ty si aka naivna! keby ta fakt miloval , tak kasle nato ze je ucitel!
a prosimta jak sa moze normalny dospely muz zamilovat do nejakyj studentky ktoru pozna iba z vyucovania ci z nejakych projektov, na ktore ty vyuziva. ach jaj..