Z priatelstva laska -je to mozne?

Príspevok v téme: Z priatelstva laska -je to mozne?
katka....

Spoznala som jedneho fajn chlapa. Par krat sme sa stretli a rozumeli sme si. Ale on este nema porieseny byvaly vztah, teda este na nu uplne nezabudol. Nie su v kontakte a su uz dlho od seba. Ona uz ma niekoho ineho. Tak sme sa dohodli na priatelstve. Ma to vyznam cakat na neho? Moze sa z toho vyvinut laska? Ja som s tym suhlasila, lebo mi na nom zalezi a nechem ho uplne stratit.

Deria

Nepocuvaj, co kto hovori, chod za svojim srdcom a aspon budes mat cas ho blizsie/inak spoznat. Ak tu byvalu velmi lubil, je normalne, ze potrebuje cas. Keby bol povrchny, uz davno ste skoncili mozno v posteli a aj tak by myslel na nu. Jeho pocinanie svedci skor o schopnosti hlbsich citov, o charaktere a rozvaznosti.

katka...

poliewoocka, fuu 2 roky? my sa pozname nieco cez rok, ale zacali sme sa stretavat len pred par tyzdnami. A preto pochybujem, lebo teraz akoby cuvol, ze este nie je pripraveny na vztah. Ale povedal, ze sa budeme stretavat dalej. A kazdy do mna huci, ze to nema vyznam, ze keby ma chcel, tak sme davno spolu. Bije sa u rozum s citom. Ale dodali ste mi trosku nadeje. Rada si precitam dalsie nazory.

poliewoocka

môže :) ja som čakala 2 roky..určite to má význam, práveže z priateľstva vznikajú krásne, dlhodobé vzťahy.

Deria

Pravdaze moze z toho vzniknut laska. A kam by si sa mala ponahlat? Ked ti na nom zalezi a on sa citi s tebou dobre, je pravdepodobne, ze z toho moze byt dokonca trvalejsi vztah. On potrebuje cas, tak mu ho daj, to nie je zle znamenie, naopak.

hhhh

Ahoj mozne to je, mne sa stalo teraz. Zacal som sa stretavat s kamoskou a ona bola dost cerstvo po rozchode. Prvy krat ked sme sa stretli to bolo vazne len na pokec, chcela sa vyrozpravat, povedali sme si co je nove a sli domov, potom zme si kazdy den pisali, znova sa stretli len tak, az nakoniec sme spolu travyli velmi vela casu. Jedneho vecera sme skoncili v objati, bolo to take mile, ale ked som sa jej pokusil dat pusu, povedala ze este nie je ready, ze jej velmi na mne zalezi ze sa so mnou citi super a velmi sa jej pacim ale ze mam dat tomu cas. O par dni ked sme sa lucili mi sama dala bozk a potom to uz islo samo a po dvoch tyzdnoch od prveho bozku je z nas par :) Takze mozne to je a pokym ten ckovek zaziva s tebou nieco nove a pekne, potrebuje mozno omnoho menej casu ako sa na zaciatku zda :) tak drzim palce ;)