Spoznala som jedneho fajn chlapa. Par krat sme sa stretli a rozumeli sme si. Ale on este nema porieseny byvaly vztah, teda este na nu uplne nezabudol. Nie su v kontakte a su uz dlho od seba. Ona uz ma niekoho ineho. Tak sme sa dohodli na priatelstve. Ma to vyznam cakat na neho? Moze sa z toho vyvinut laska? Ja som s tym suhlasila, lebo mi na nom zalezi a nechem ho uplne stratit.
Z priatelstva laska -je to mozne?
Katka, aj ked je pre teba jeden den ako tyzden, neozvi sa mu nejaky cas, ved pises, ze cuvol. Cize dat mu cas znamena, dat mu moznost, aby poznal v pripade, ked ta dlhsie nevidi, ci mu chybas.
Ivka_87, dakujem ti aj ja tebe drzim palce, nech to vyjde. A ano je to tazke zit v nadeji a cakat, ked nevies ci to vyjde.
On o mojich pocitoch vie. Ale tak dohodli sme sa na tom priatelstve, tak dufam, ze to bude tak a neodpise ma uplne.
A ty sa s tym svojim skus nejak skamaratit. Ak mate nejake spolocne zaujmy, tak to by mohla byt cesta. Ale poradim ti z vlastnej skusenosti, netreba tlacit na pilu.
A este neviem ci sa mu mam ozvat ja prva. Mali sme nejake plany este, ale teraz, ked cuvol, ale zas napisal, ze sa budeme stretavat...no neviem, ale asi sa par dni neozvem, ze co urobi. Ale u mna je jeden den bez neho ako tyzden. :(
arachnofobia áno pochopila, to je milé :)) že vám to takto vyšlo, oplatilo sa ti čakať :)
no ja neviem, či mám čakať ja :)) lebo ten môj XY sa dosť popálil v minulosti, až je z neho silný skeptik, čo sa vzťahov a pod. týka :-/ ja som aj vytvorila tému tu na vzťahoch Ako mu niečo naznačiť... a či vôbec? - tak tam je môj problém vypísaný.. neviem, či sú to teraz blbé náhody, že je to takto alebo ozaj nemá záujem o nič... :-/ no šak keď chceš tak si prečítaj, tiež som to tam napísala ako taký pako :)))
a držím ti palčeky s priateľom, super, že ti to takto vyšlo, ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša :) tebe priniesla celý záááhon :)))))
verím, že aj Katka to má ťažké, no zároveň je to fajn, že sú kamaráti a bude sa to skôr dať takto posunúť...
a nie ako ja :D
Ivka 87, ja som ho spoznala jedneho dna, a zacali sme spolu behavat vonku aj s inymi kamosmi a kamoskami, niekedy sami a tak. kamaratili sme sa asi pol roka a mala som pocit ze sme dobri kamosi :) potom som si uvedomila ze som sa zalubila, ale vedela som ako je na tom on, lebo sa mi casto zdoveroval, tak som vobec nenaliehala ani som nedala najavo moje city k nemu. proste som to nehala tak. cely rok som to potom uspesne tajila. on nechcel vztah lebo bol dost sklamany z toho predosleho a hlavne s tym nebol stale vysporiadany. ja som vsak bola trpezliva :D ja som to tak nejak citila ze ma zacina mat viac rad. a nakoniec aj mal, len mu trvalo na to prist :) neviem no, ja som mu potom viac menej nechtiac naznacila ze by mi nevadilo s nim mat vztah.. myslim ze to aj pomohlo lebo on povedal ze ani vo sne by ho nenapadlo ze by som ho ja mohla chciet, a asi dva tyzdne od toho sme spolu zacali chodit. takze mne sa vyplatila trpezlivost ale zaroven aj taky ten maly naznak :)
napisala som to ako blbec ale ufam ze pochopis co som chcela povedat :D
a prepáčte, že som vás sem tak vhupsla do témy :)
katka... tebe držím silno palčeky, nech ti to vyjde!!! je to strašné byť do niekoho zaľúbená a takto dúfať, čakať... byť v nádeji... že? :(
ale hlavu hore, ty máš šťastie, že je to kamarát.. stretávate sa.. ozaj, povedala si mu o svojich citoch? ak nie, tak ti prajem, nech to čoskoro pochopí ;)
arachnofobia - ahooj, mozem sa ta nieco spytat? toho chalana si poznala uz dlhsie aj predtym? ci si ho spoznala a zacali ste sa spolu kamaratit, stretavat a potom po roku ste sa dali dokopy?
pytam sa preto, lebo ja som uz zufala :))) tak zalubeno zufala :) tiez som stretla jedneho uzasneho chalana, je to kamaratov kamarat.. ale on ma tiez cca 8 mesiacov po rozchode, kde s babou chodili spolu 6 rokov, 4 roky predtym bol do nej zamilovany, cize 10 rokov.. tak to povedal... a ja teraz neviem, ci sa na to vykaslat, ci mu nieco naznacit a tak... z jeho rozpravania citit, ze ma voci vztahom a babam na zaklade jeho ex a tomu co mu spravila dost vyhrady a neviem ci sa pokusat to zlomit alebo sa na to vykaslat... verim, ze ma strach, aby sa to nezopakovalo..
Dakujem Vam vsetkym za podporu. Tak ja pockam, dam mu cas, nech si vyriesi minulost. Ale je pravda, ze mi velmi chyba, ale ozyvat sa mu nebudem, uvidim, ci sa ozve sam.
tiez som stretla chalana co mal kratko po rozchode, ja som sa zalubila ale nedala som najavo moju naklonnost. cakala som skoro rok, a ked uz so to s nim chcela zabalit tak prisiel na to ze ma vlaste lubi :D sme spolu tri roky :) takze niekedy sa trpezlivost vyplati. ale druhykrat by som uz rok necakala teda na nikoho :D
praveze najpevnejsie lasky vznikaju z priatelstva, ked potrebuje cas, daj mu ho a suhlasim s Deria, je to clovek uprimny a charakterny, ja na Tvojou mieste by som s radostou pockala, vyzera ako muz, ktory za to stoji