Ahojte,
s Hennou nemam vobec ziadne skusenosti, ale mnoho z vas si ju pochvaluje a pre mna velkym pozitivom je, ze je cisto prirodna, bez umelych latok. Precitala som si peknych par prispevkov o Henne, no vsetky sa tykali jej farbiacich ucinkov. Nenasla som nic o sampone ci kondicionere. Nepouziva ich nikto z vas?
Mam farbene vlasy, ale postupne by som sa chcela vratit k svojej povodnej, takze dufam, ze Henna sampon neobsahuje nic take, co by mi ich chytilo. Pretoze na stranke daneho bioobchodu som nasla sampon Henny na blond vlasy, hnede vlasy... ale som nieco medzi tym. Ani blond, ani taka tmava hneda. Co uzivaju ti, co su "nieco medzi"? Nasla som tam vsak aj farbe nespecificke Henny - na jemne vlasy, ci suche vlasy. Chcela by som nieco prirodne, co vlasom neskodi, ale naopak, pomaha a posilnuje.
Poznate teda niekto vyrobky Henny ako sampony ci kondicionery? Alebo ste kazdy iba fanusikovia farby? ;)
Ocenim vase prispevky, aj ked ste toto konkretne nevyskusali a trocha sa v Henne vyznate, lebo pre mna je Henna novinka a doteraz spanielska dedina. Dakujem vam.