Ahojte... zaujima ma taky detailik vzdy ked mam orgazmus tak normalne placem, vyhrnu sa mi slzy do oci, vobec to neviem kontrolovat, je to normalne? stava sa to aj vam?
Slzy pri orgazme
uplne ale uplne normalne a mile ak to vady tvojmu priatelovi tak mne urcite nie
odpovedam ..... super uz som sa zlakla ze som precitlivela heh
bingham
tak tak aj ja by som si to kukla :D
posli nam video pre cisto vedecke vyskumi :D
je to kvoli oxytocinu... vylucuje sa pri orgazme ;-). Cista chemia, nic viac v tom nehladajte .-)))
no ja by som si aj pozrel toto :D...nahodou to moze byt celkom mile :))
nevnimam to ako problem ... aj ked ma frajer niekedy vycitky ci mi neublizil alebo co... ale mozno to je len naval emocii
Pozri, mne zas staci, ze otvorim usta a zacnem nimi zivat a pri zivani sa mi tlacia slzy do oci a nic s tym neurobim. Neni to ani od stastia, ani od smutku. Proste nejak oci zatlacia na ocne kanaliky a sup, uz to ide.
Nikol
si zlata ,ale ja som zena ....ked uz :)))
orgazmus nepredstieram ono to zalezi i od partnera ,aky je sikovny ,ale samozrejme tvoj problem nepoznam ,tak som pisala trosku ironicky ..... prepac :)
Neboj sa nejsu to dvojhodinove revy... ale par slziciek :)... mozno vase kocky ten orgazmus len predstieraju ked ste to este nevideli haha
to vazne toto existuje ???!!!! Bratislavske ulicky by sa v nocnych hodinach menili na potociky ,co potociky rovno rieky
len nepis odkial si .....prosim ta :)