ahojte..trapi ma to, ze uz o nejaky cas idem na VS na uplne opacny koniec slovenska a neviem ako to bude zvladat moj havino...ma cca rok a pol a ked bol malicky nasla som ho na ulici tak sme si ho zobrali...je na mna dost naviazany, sice aj ja nanho...aj ocino a brasko su k nemu super, ale ja som s nim bola najcastejsie, davam mu jest, ukladam ho spat a tak..ked cez prazdniny na par dni som sla prec, vraj len lezal a vyzeral smutne..aj pre mna to bude tazke ale viac sa bojim ako to bude znasat on..domov budem chodit tak cca raz za mesiac..myslite ze si odomna odvykne a bude v pohode?
psik a vzdialenost
nato ze pojdes na vysku a nebude smoct byt so psom si mala mysliet skor ako si si ho nechala.
ale ked sa mozes spolahnut nato ze niekto z tvojej rodiny sa o neho bude starat ukazkovo, tak to je fajn. uz teraz ho prestan krmit ty a nech sa o neho prevazne staraju ostatni
zvykne si, bude urcite smutny ale nech tvoj otec a brat sa s nim castejsie hraju a nech s nim chodia von.
mas este cas tak ho postupne navykaj na starostlivost od inych ludi a na tvoju nepritomnost.