mam problem, kazdy mesiac sa mi stava, ze ked sa milujem s priatelom dostavi sa neprijemna trhava bolest a musime s tym prestat, pretoze sa to neda vydrzat a potom mam min. tyzden problemy ako je neprijemne svrbenie, palenie a zltkasty vytok, vacsinou to mavam tak tyzden aj nieco pred menstruaciou a pocas menstruacie to prejde, ale je to pravidelne. mozete mi poradit nejake overene recepty na to? nechcem brat tabletky na to, lebo som pocula rozne odstrasujuce pripady a mam strach z toho. dakujem
potrebujem radu
na tvoj problem mozes pouzit ako naplast TANTUM ROSALGIN + aplikator,vyplach posvy ti zmierni tvoje priznaky ale rozhodne utekaj ku gynekologovi. nechcem strasit ale bolest v podbrusku mozu byt chlamydie alebo zapal krcka maternice. rozhodne potrebujes vysetrenie. zlty vytok moze byt aj streptokok
asi si miska262 nepovedala gynekologovi svoj problem. Ono to na ultrazvuku moze byt v poriadku, ale palenie a svrbenie, to je nieco ine. Pokial sa nemilujete drasticky...
a pred necelym mesiacom som bola na ultrazvuku a nalez nebol ziadny, takze s cim to moze suvisit, ked podla ultrazvuku to mam vsetko v poriadku???
ocko, toho som sa bala, ze to sem niekto napise :( nechapem preco mi zeny mame take problemy :( najhorsie je, ze doktorku mam v bratislave a ja som dlhodobo mimo republiku :/