Čaute, mám taký blbý estetický problém........zostaly mi jazvy na zápästí...asi si domyslíte od čoho...a teraz neviem čo s tým, či to mám stále zakrývať nejakými náramkami alebo čo, lebo určite to nijako nezmizne, aj keď by som si to veľmi želala :-/ už som aj rozmýšlala, či by som to dala nejako pretetovať......ale strašne sa za to hanbím a chcela by som aj hlavne vedieť, či máte niekto takýto problém :-(
Jazvy na zápästí...aj na duši :-/
alexandra, este existuje a taky silikonovy krem alebo ako to nazvat.. ale je dost drahy.. take minibalenie stoji cez 30eur.. ale bol ucinny, mne mohol.. viditelne mi jazva vybledla a aj bola menej vystupena..
..ale osobne by som najviac radila plastiku.. ta pomoze najvyraznejsie.. a netreba sa toho bat, ze "plastika".. :)
evka,ja mám jazvy nielen na zapestiach ale po celych rukach, tiež by ma to zaujimalo že ako :( okrem tej plastiky či čo, ja nato momentálne nemam peniaze,som študujuca osoba,nie zárobková
evka, tak načo si vlastne založila túto tému, keď na každú Marošovu správu napíšeš, že sa to nedá? Vážne nerozumiem, čo potom chceš...
..jazvy sa odstrániť dajú a keď nie odstrániť, tak aspoň eliminovať, aby ich bolo čo najmenej vidieť.. ak sú vystupujúce, tak sa dajú zbrúsiť, vyblednúť, prípadne "vyrezať" a nahradiť menej výraznými jazvami..
..ale fakt milujem hentaké, že žiadajú o niečo radu a keď im druhý poradí, tak jediné, čo vedia napísať, že tak sa to nedá.. keď si taká múdra, tak nežiadaj o radu..nie?
Na tejto stránke nájdete cenníky zákroku Odstránenie jaziev laserem. Nasledujúca tabuľka zobrazuje všetkých lekárov a kliniky s cenovým rozpätím zákroku Odstránenie jaziev laserem. Kliknite na konkrétneho lekára (kliniku) pre získanie ďalších informácií.www.plasticka-chirurgia.tv
To sa nedá odstrániť..............alebo dá??? Nezdá sa mi.......
Tak sa porad s nejakym chirurgom na operacii....
bude to fajn.
Tak sa porad s nejakym chirurgom na operacii....
bude to fajn.
To je jedno prečo som s tým začala...
Zlatko........mas to velmi zle??
Skarede jazvy sa daju odstranit menej skaredymi....
Preco si s tym vlastne zacala? :(