Dobrý deň. mám 19rokov a už od 16 beriem antikoncepciu MINERVU. predtým ako som ju začala užívať som sex nemala ale..potom som si našla priateľa ktorého mám veľmi rada a mali sme styk aj keď je pravda že ma to stále bolí, dokážeme sa maznať aj inak ale často mám pocit, že jednoducho sa neviem uplne oddať tej slasti , často sa prisithnem že rozmýšlam nad niečím uplne iným alebo jednoducho nemám v sebe takú tú správnu ,,chuť,, na nič podobné. je možné že mi antikoncepcia môže až takto veľmi znížiť chuť?máte skúsenosti predne s týmto typom? mala by som si ju zmeniť? je to vôbec ňou?????pommôžťe
nechuť na sex
mozno si len privelmi v strese, alebo sa s priatelom este nepoznate natolko, aby si bola na styk pripravena. v kazdom pripade navstiv gynekologa, aby ti povedal nieco o tej antikocepcii, pripadne ti predpisal inu- pre teba vhodnejsiu. drzim palce
Ja som už HAK menila viackrát ale chuť dako stále neprichádza :-( Taká ako by som si ju predstavovala...
minerva sa nemoze uzivat tak dlho!
mala bysi ju zmenit na taky typ hak, ktora nebude posobitnaplet - teda vrati sa ti akne
Skus antikoncepciu zmenit na iny typ. Potom sama uvidis.