jaj,....
aka ja som bola naštvana....
tak si to predstvte. seklo ma v križoch.bolel ma chrbat 4 dni.nakoniec som sa odhodlala,že pojdem k svojmu dr.ten ma poslal na neurologiu.samozrejme,kam som sa dopotacala s bolavym chrbtom na neurologiu.sestrička mi povedala,že ma nemožu zobrat,lebo maju vela pacientov a beru len na objednavku.chcela ma objednat až o tri dni.lebo ,že niesom surny pripad.mna dobreže neporazilo,ved som ledva chodila a nemohla som sa ani hybat.hovorim jej nato,že kedy budem surny pripad,ked UMREM? to ma dožralo...tak som išla na pohotovost a tam mi pichli injekciu.dnes som zobrala druhu davku.injekcia pomohla,citim sa lepšie.to naše zdravotnictvo-vlastne ochota našich sestričiek je na ho...o!
ake mate vy skusenosti so zdravotnictvom?
Neochota v zdravotnictve
muc...ono ma to boli velmi dlho...chirurg mal vylucit chronicky slepak...vylucil akutny...chronicky to dalej zostava...a prave gynekolog mi odporucil rengen...vies oni cakaju kym bude najhorsie...
Maros,
kto tu rozprava o lekarovi alkoholikovi? toto som nepochopila.
Hana.......co trepes????
Kde zijes? V Lendaku niekde?? Alkoholik lekar a ziadna ina volba?? Nedivim sa.
jaj,Maros,Maros...
asi nevieš čo to je prist k lekarovi s neakou bolestou.! neprajem ti ju,ale ak raz niečo take pocitiš a ta neprijme lekar spoznaš ako som sa citila ja.!
mas pravdu, ak sa to nebude tykat mojich prispevkov, tak uz na teba reagovat nebudem.nestoji mi to za to...
Ja s tym problem vobec nemam.Ak je clovek mily a zdvorily k lekarovy,tak aj on sa tak sprava.Ale ak mu tam dobehne nejaka papulnata a drza osoba......niet divu,ze aj on sa tak asi bude spravat.
Aj lekar je len clovek a ma tych pacientov obrovske mnozstvo a polovica z toho mnozstva chodi so sprostostami.
angela: je smutne ze ti dokaze liezt na nervy niekto koho vlastne ani nepoznas len si citas nejake prispevky .. :DD
ale ked ti nieco vadi, tak jednoducho necitaj .. a myslim ze moje nazory su dost objektivne
Hana321, som zena. ked bolo vela ludi, mala si este moznost prednostneho vysetrenia- samozrejme za kes poplatok.
zhrozena, neviem casovo aka je tvoja predstava, ze ako dlho ta maju vysetrovat. pri slepaku skusenemu chirurgovi staci zatlacit na Lavu stranu podbruska a na zaklade reakcie vie posudit o co go... takze ziadne 20, ci 30, ci 90 minutove vysetrenie nie su potrebne.
co sa rentgenu tyka- brusne organy sa nerentgenuju (vynimka pripodozreni na prekrutenie criev).
ked mas bolesti a nejedna sa o gynekolog. problem, ani o slepak, tak mozno mas pozapalove zrasty (po zapaloch vajecnikov napr.) a tie mozu vyvolavat pocit bolesti, alebo zapal criev. treba to dovysetrovat