Lexaurin

Príspevok v téme: Lexaurin
strachopud

Dobrý deň prajem,
mám ísť na odber krvi a veľmi sa bojím, trpím panickým strachom. Psychiater mi odporučil lexaurin pred odberom. No ja si myslím, že je dosť slabý, keďže mne vadí ten vpich ihly, čo je len sekunda.
Diazepan som skúšala tiež, no ten vôbec nepomohol a môj strach vôbec nepotlačil, ba naopak..
Chcela by som sa vás opýtať, či ste jedli lexaurin a ako ste sa cítili? či vám svalstvo stŕplo, či vám bolo všetko jedno, alebo či ste zaspávali .. vlastne ako ste sa s ním cítili.
Ďakujem

strachopud

Lulu2011 porod bezbolestny neextistuje bohuzial. cisarsky boli tiez, tam je zena viacej napichana a este aj injekcie dostava a prirodzeny boli tiez, no to vyvolanie oxytocinom neni povinne, pokial viem v dnesnej dobe sa da s lekarom dohodnut na uplne prirodzenom porode bez zasahov ak to stav dovoli.
skoda, ze to chlapy nemozu porodit za nas

strachopud

sojase dakujem, urcite sa popytam :) a nepamatas si ako to mohlo priblizne volat? a aku mal maly reakciu na to? necitil vpich?

Lulu2011

strachopud - ja som nemala pri porode nic na bolest :) to bola infuzka na vyvolanie porordu a po porode mi to dali, lebo som dlho rodila a vela krvacala, tak chceli doplnit glukozu, tak preto ihla :D ale ja vravim, ze clovek musi svoje odžit a potom mu nevadi, ja som tiez kedysi mala strach z ihly a teraz to so mnou ani nepohne ;)

ze hrube veci nevadia :DDDDD

strachopud

ked zubar pred injekciou da lidocain, preco by sa to nemohlo aj pri odbere krvi .. ved to aj tak dezinfikuju
boze uz sa mi zviera zaludok :((

sojase

v lekárni predávju takú náplasť....ja som to dávalal malému keď bol malinký a šli sme na povinné očkovanie.....trocha to miesto vpychu umrtvy....v lekárni budu vedieť

strachopud

jaanna vidis to vselijake pripady su :( parkrat som na krv ani nesla ale teraz musim .. u mna to zazili tri lekarky ten moj strach: gynekolog, kozna a prakticky-ktori ma vlastne pichali
chlapa sa nebojim, hrube veci mi nevadia :D ani gynekologicke vysetrenie z dola mi problem nerobi.. len tenke a ostre ihly :( co uz fobia z ihiel..
Lulu2011 pri porode ak su take bolesti, mozno sama si vypytam nieco .. hovoria mi, ze pri tych bolestiach ani necitit kedy pichnu, comu moc neverim.

Lulu2011

strachopud - no daj si ruku umrtvit...len neviem ci to nebude mat vplyv na odber?

ale fakt, ze v zivote su situacie rozne, pocas tehotenstva mi brali krv aj kazdy mesiac, nehovoriac o celodenej infuzke napichnutej s oxytocinom, po porode po tej bolesti este s ihou v ruke dalsie 2 hodiny, xy dalsich veci jáááj, no pruser

jaanna

nooooooooooooooo,aby si vedela-som zdravotnicka a pocas svojej dlhorocnej praxe som sa s takym problemom nestretla-bali sa,ale az take nieco -ako u teba to nebolo.../aj chlapa sa bojis?/

strachopud

Lulu2011 lekar vie ze mi to robi problem a suhlasi s tym aby som si dala lexaurin. a ak by som tam zaspala to by mi ani neprekazalo, len aby som to necitila.. odvoz budem mat tak ci onak..
este ma napadlo, ze dat si tu ruku umrtvit lidocainom ako u zubara.

JAANNA tebe sa to lahko hovori, kiez by som si vedela len tak pozerat casopis.. a narkoza neprichadza do uvahy, pretoze tam tiez pichnu