Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

príliš malý zadok

TrainingBoy

nechcem sa dotahovat na detailoch ale mozno ak prestanes s tym w namiesto v a podobnymi "cool" vecami tak si skor vsimnes aj tie gramaticke veci ktore uz nie su tak cool
teraz k tomu zadku, mas 16, mas cas, nemozes cakat ze po puberte z teba bude hotova zena, chce to cas, ale ak tomu chces naozaj pomoct tak skus trosku cvicit a mozno trosku pribrat(ak sa ti tuk usadza na spravnych miestach)...hocico co zatazi dolnu partiu, no lepsie su asi intenzivne cviky ako vytrvalostne ale v tvojom veku este nie

beskyd

poznal som dievca, nadherne dievca, ktore malo krasnu tvar, uplne carovny usmev ze clovek az nechapal a velke, take nadychane prsia, ale takmer ziadny zadok, resp. velmi neproporcionalny k tomu zvysku a vobec to nebol problem podla mna aj ked hovorim len sam za seba, ale ta baba bola vobec jedna z najkrajsich zien ake som kedy v zivote videl aj s tym malym zadkom...

xenia mattov

mam taky maly zadok občas si mislim že ho mam ako chlap može moj ...je fakt maly o proti mojmu telu,telo mam pekne ale len jedine mi chiba zadok chcela by som ho mat väčši okruhli pekni pprosim pomošte mi.tak

beáta sluštíková

jáá mam strašne malý zadok:(...a uš nevjem čo mám robiť aby bol večí..možete mi nejako pomôcť?:) prosííím...ďakuem:)

timka

7 rokov cvicim na zadok, ale nema mi tam co pucat. neni na noc masko. len par svalcekov. ale ked priberiem, lezie mi to na brucho a az ked uz mam nadvahu zacina zadok nejako vyzerat, ale oproti telu je vzdy maly.

sunnysweetie

ja ho mam od narodenia vypuceny,nieekdy mi vadi,ale inokedy som na neho hrda,napr. ked mam suknu :)
ale bud stastna,ze mas take stastie!!!