mam normalnu vahu, súmernu postavu. jediny problem je ze namam ziadny zadok. nemozem si dat suknu, lebo vyzara akoby vysela na vesiaku. proste mam hrbát zarovno so zadkom. neviete akoby sa nan dalo pribrat?
príliš malý zadok
Skus push-up nohavicky
nechcem sa dotahovat na detailoch ale mozno ak prestanes s tym w namiesto v a podobnymi "cool" vecami tak si skor vsimnes aj tie gramaticke veci ktore uz nie su tak cool
teraz k tomu zadku, mas 16, mas cas, nemozes cakat ze po puberte z teba bude hotova zena, chce to cas, ale ak tomu chces naozaj pomoct tak skus trosku cvicit a mozno trosku pribrat(ak sa ti tuk usadza na spravnych miestach)...hocico co zatazi dolnu partiu, no lepsie su asi intenzivne cviky ako vytrvalostne ale v tvojom veku este nie
poznal som dievca, nadherne dievca, ktore malo krasnu tvar, uplne carovny usmev ze clovek az nechapal a velke, take nadychane prsia, ale takmer ziadny zadok, resp. velmi neproporcionalny k tomu zvysku a vobec to nebol problem podla mna aj ked hovorim len sam za seba, ale ta baba bola vobec jedna z najkrajsich zien ake som kedy v zivote videl aj s tym malym zadkom...
pozrite si wanda.sk
Ja ti dám z mojho!Ja mám opačný problém.Mám zadok jak štajerská kobyla.
tak ze by si zadok posilovala, tie baby co posiluju maju taky pekny gulaty zadok