Problem s penisom (nestahuje sa predkozka, a tvaroh)

Príspevok v téme: Problem s penisom (nestahuje sa predkozka, a tvaroh)
Juraj_Bodars

Ahojte,

asi pred 3 dnami sa mi zacali objavovat na predkozke ako keby tvaroh take hrudky, mal som oralny sex a zenska mala predtym v ustach zuvacku tak neviem ci to neni ono, predtym som take nic nemal. A este jedna vec chcel by som aby moj penis bol rovnako velky aj ked je v nestoporenom stave ako ked je v stoporenom ze proste len stvrdne a preco sa mi nestahuje predkozka ked sa mi stopori penis ??? Dakujeem

fgxbbh

ahojte mam taki problem ze predkozka sa mo nechce stiahnut lebo tak sa mi zda ze mam nieco prilepene na zaludi a mi to drzi tu predkozku ta neviem ci je to normalne ale bo nie

AdamKrt

To strcit medzi vcely, alias do ula - sa praktizuje, alebo praktizovalo v Afrike, ked chcel mat mladik opticky vacsi penis. Zobral si tekvicu, alebo maly ul. Dal tam penis a zatriasol. Penis mu nasledne opuchol tak, ze bol obrovsky. Otazne je, ze potom ho mohol mat tak na paradu, pretoze suloz v takom stave by bola skor utrpenim :)

Ale ako vidno, je to mozne urobit... :-DDD

ta3

Adam, suprova odpoved, neviem preco sa poradenstvom v sexualnej oblasti nezivis, ved Tu si lepsi ako byval MUdr Plzak :-)), ja len upresnim, aby chlapec lepsie rozumel, ze by ho mal strcit do ula medzi vcely a na ul zabuchat

AdamKrt

Kolko mas rokov ? Lebo podla tych otazok, by som hadal tak 10.

Ked si ho budes umyvat, tvaroh tam nebudes mat. Pravda, ak si tam dievcica neodlozila zuvacku...

Ak ho chces mat rovnakeho stale, potom Ti pomoze jedine strcit ho do medzi vcely a zabuchat. Penis neni noha a neni v nom kost. Je prirodzene, ze v uvolnenom stave je mensi.