čaute baby :) cem sa spytat ci nemate nejaky "recept" ako vyriesit tu vec s vytekanim spermii po sexe... proste ked sa urobi do mna tak sa utriem vreckovkou aaale to stejne nestači.. akonahle sa postavim mam od toho cele mokre nohavicky... noo viem sprcha to vyriesi aaale nie vzdy mam moznost sa hned po tom osprchovat..
ako to riesite???
slavina ale ja si myslim ze on je dost sikovny nikdy predtym s tym nemal problem s inymi babami---ale ja fakt nic necitim...zial
frontman o com hovoris teraz??
tiez si myslim, ze ten problem je lahko riesitelny.
Áno a mám ho intenzívnejší,než pri sexe,najprv to tak nebolo,ale prišiel jeden šikovný chlap a potom to už išlo vždy..
No, Slavina, tak, tak, niektoré témy mi prídu, asi založím inú. Tuto, dozadu, nemám rada, keď sa berie ľuďom právo slobodného prejavu, takže ak chcete, povedzte si ako chcete, podľa svojich schopností a možností, možno sa aj zasmejeme, ale, za seba, určite nikoho neurážam a ak sa niekedy podobne javím, potom ma berte s rezervou. Dobre?
slavina..ty zazivas orgazmus pri orale??ja pri nom nic necitim...-(
tak nech si da vlozku a bude to mat v suchu.nikde nevidim problem.
inak smailinke islo o to ze nie vzdy je cas si dat sprchu alebo cakat kym jej vytecie vsetko..a nie vzdy prilezitost to vies ked si da nejaku rychlovku v aute napr..no nie?
katty, v jednom fore sme my traja s gomezom skoncili v opozicii.. teda aspon tak sa gomez vyjadril...:-)) a chlapov som doteraz nepochopila..
A recept na vytekanie není,ak to vošlo musí to ísť aj von,to len k danej téme..