Ahojte.Chcela by som sa spýtať čo hovoríte na HAK ARTIZIA. Čo som čítala tak všade len negatívne ohlasy na ňu. Máte niekto aj dobré?...A akú by ste odporučili, z ktorej sa (moc) nepriberá...A ešte by som sa chcela spýtať po akej dobe už pôsobí, že sa nemusím báť....Ďakujem za odpovede :)
Poradte ohladom HAK
beriem minervu je to napodobenina diane 30...tak uvidim čo mi lekarka odporucí..
v prvom rade si precitaj letak! je tam vsetko popisane, aj v priapadoch ked zabudnes tabletku a tak podobne
aha...dobre baby..dakujem za rady..tak skusim..a uvidm jakaa bude...hadam v pohode...
a teda po 7 dnoch uz?...fajn..dakujem..:)
tak toby si ju mala zmenit. a aku beries? neberies nejaku napodobeninu? lebo vtedy sa to stava castejsie ako u originalu
som si ista ze je to z HAK, lebo bolesti začali asi 3 hodiny po užiti antikoncepcie a stale to tak je...niesu to neznesitelne bolesti ale kazdy vecer sa na ne budim, je to dost neprijemne
ja si nespomínam na nič také .. a keby som aj mala, tak je ťažko povedať, či práve z hak ...žalúdok je dosť citlivý
ak si si ista ze je to z hak, treba zmenit
ahojte! a mali ste niektora bolesti zaludka a nevolnosti? Casom to ustupi alebo si mam radšej zmeniť hak??..dakujem
kazdej zene vyhovuje ina hak. ak nejakej artizia nevyhovovala, tebe moze. a mozes s nou byt spokojna. ma ultranizky obsah hormonov, preto nieje az tak vhodna pre mlade dievcata.
a zo ziadnej hak sa nepribera, hak len moze zadrzat vodu v tele a to max 3kg, a moze zvysit chut do jedla
ja používam jeanine, ani som nepribrala a ani som nepocítila na sebe nijakú zmenu ohľadom libida, alebo nervozity. I keď myslím si, že je to hlavne zväčša o psychike. Keď si poviem, že nepriberiem, tak nepriberiem :)
všade sa píše že po 7 dňoch sa nemáš čoho obávať :)