prosim pomozte mi,pomoze kazdy vas nazor a rada. v poslednom case sa mi nechce milovat. citim az nechut, ked sa ma partner dotkne, ked citim, ze sa schyluje k sexu, radsej to rychlo zastavim. on mi to velmi vycita a mna hrozne mrzi, ze som k nemu taka chlada. no nemozem si pomoct. doteraz to bolo vacsinou tak, ze som sa dokazala rychlo vzrusit a nas sex ,ked sa mi chcelo, bol naozaj nadherny. tento stav som uz parkrat zazila, kedy sa mi nechcelo ani sa partnera dotknut, nie aby sa ma dotykal este on. bojim sa, ze ostanem frigidna a celkom stratim chut na sex. a co ma najviac hneva, ze kvoli tomuto mozem stratit cloveka, ktoreho milujem, pretoze aj ked nam to v inych strankach zivota klape, myslim, ze ked sa nieco pokazi v sexualnom zivote, zacnu postupne vznikat nezhody, hadky a podobne... uz teraz je medzi nami dost husta atmosfera, obaja citime, ze cosi sa deje... ale ja k sexu potrebujem uvolnenie... neviem, preco som taka. vzdy, ked idem k nemu, ohromne sa nanho tesim, tesim sa na milovanie s nim, ale ked uz pri nom lezim, zrazu je vsetko fuc a mam chut sa len hladkat, maznat a nic viac... prosim, prosim, poradte mi, co mam robit? on ma zacina pomalicky podozrievat, ze sa mi nechce preto, lebo spavam s inym, co vsak nie je pravda. sme z toho strasne zniceni...
frigidna???
ale to s rozumom nevyriešiš, chuť bud más alebo nemáš. Podľa mna je chyba u tvojho partnera nie v tebe. Asi sa ti moc vnucuje, je málo pritažlivý.....a určite nedosiahneš vrchol, keby ti to dokázal dať, neverím, že by si ho odmietala.
alebo skus odbornika,mozno psychologa sexuologa.a chodte tam spolu.
podla mna by ste sa mali normalne dohodnut ze proste urcity cas nebudete sexovat,ani sa bozkavat ani nic podobne... a potom uvidis ze ta chut znova pride: a ak nie tak neviem:( skus sa sama seba pytat preco to tak je,preco sa branis jeho dotykom a nechces sex...