Už rok a pol som liečená na psychiatrii somatizačná porucha.beriem lahšie antidepresiva COAXIL a injekcie RISperidon od liekov a odkedy som ochorela v marci 2008 som z 53 kg pribrala asi 25kg,psyhchiatrička mi povedala že je to aj od injekcii a koli chorobe.Totižto nič necítim akoby mi niekto dal kladivom po hlave, citim sa už podstat ne lepšie ako na začiatku choroby citim injekcie su učinné,ale čo ma velmio trá pi že koli chorobe som katastrofálne pribrala už sa na seba ani nepodobám doma sa mi vysmievaju že vyzerám ako zápasníčka sumo.Velmi ma štve že kým nevyzdraviem neviem ani športovat totižto nevládzem, lebo chcela by som chodit behat aby som to všetko pos tu pne zhodila.Najhorščie bolo ž e prvé takmer dve roky som necítila čo jem svoj žaludok teda ani som pocit sýtosti z jedenia nemala, a htat som vobec nevedela vtedy som velmi pribralal lebo som bola na B12 lebop som myslela že tie mi pomožu od čoho som velmi pribrala.Liečená som len rok a pol.
Už neverim že niekedy vyzdraviemuž je to velmi dlhá doba v marci 2011 za z ačal 4 rok čo vobec nemám libido nepocitujem žiadnu sexuýlnu potrebu,je to normálne?Nemala som ho už pred liečbou, totiž lekára som neskoro vyhladala.Aké lieky si mám kupit aby sa mi li bido vrátilo? Nič a nikto ma nevzrušuje,neviem sa milovat lebo nič necítim akoby mi niekto dal kladivom po hlav e.