mam taky problem, ze kedze nikam nechodim, lebo nemam kamaratov, som stale doma. Teraz cez skolsky rok sa budem ucit, a nebude mi to az tak chybat, ale zas budem iba sedet nad knihami. Pripadam si ako domaci zajac. Urcite to chapete. A na mne to je vidno ze som cele dni doma aj v skole. Da sa s tym zmierit? Lebo taky postoj potom zaujimaju voci mne aj moji spoluziaci.
Domáci zajac
sak vymysli nejaku aktivitu-neviem co robievaju tvoji spoluziaci zvycajne , ako sa bavia-a zavolaj ich a podniknite nieco spolu...nemusi to byt nic svetoborne, hocijaka zabavna somarina....ja studujem akurat v zahranici a tiez som casto sama, tak som zavolala spoluziacku na film a bolo fajn...
nebud asocial, najdi si nejakeho kamosa a chodievaj s nim von. aspon jedneho.
a co z toho vyplyva ze to vytusili? smeju sa ti ci co?
ved to je ten problem. Ja som im to nepovedal, ze nikam nechodim, ale oni to vytusili, lebo sa skoro z nikym nebavim, lebo som dost uzavrety. Co s tym?
Ked nemas kamaratov, preco nejdes von so spoluziakmi? Alebo hladaj novych kamaratov
Ako na to prišli že si doma??Prečo si im to povedal?nechaj si to pre seba alebo choď vonku sám. Ja keď fakt nemám s kým ísť vezmem MP3 prehrávač a idem sa niekde prejsť :)