pomoooc co mam robit nahle ma zacala svrbet vagina a robi sa mi tam coraz vacsi opuch co mam robit ???? pomoooc
Napuchla mi
Snad nemam k tebe boist a pofukat ti ju???Treba doktorovy
Wobenzym je proti opuchu. Obsahuje enzymy z ananasu a papaje. Mozes skusi aj to ovocie...
Inak, vadi to niecomu ? Za den, dva sa Ti to ukludni aj tak.
------------------------------------
Viem, ze chirurg napr. predpisoval na opuch potierat lacnym bielym vinom...
caute...chcem sa spytat..ze ako urychlit odpuchavanie vaginy,lebo dneska som musela zostat cely den doma :(.. mam to z oralneho sexu,lebo bol prilis dlhy a s mojim partnerom dlhorocnym,cize choroba to neni..lem chcem urychlit to odpuchnutie :P..dakujem za radu ;)
Ja som mala tiež taký problem po sexe som myslela že to je alergia na mojho milého:D..a doktor povedal že to je zapal a pošva neni dostatočne vlhkčena predpísal lieky a mastičku a je to ok :)
Aj mne sa take nieco stalo nedavno som si myslela ze niaky herpes som chytila lebo to boli podobne priznaky ale nakonec to bola len mykoza mi to lekarka zistila ked som isla na prehliadku a dala mi tabletky a uz to nemam ...
mno sa to stalo uz tiez asi 2krat... a to po sexe, alebo palcovacke, ale potom samo preslo...
aj mne sa to stalo, osprxovala som sa a prestala som si to skrabat zmizlo to. a odvtredy som to nemala
aj mne opuchla a zlakla som sa ....ale po 2 dnoch som to uz nemala..myslim ze zato ze ma priatel velmi vydrazdil