Zdravim vas, uz asi mesiac sa neviem zbavit zapalu, ked si pretiahnem predkozku, kusok (mozno 1cm) pod zaludom sa mi stale robi zapal, dokonca sa mi tam supe koza a boli to.. namacam to do repika, umyvam 3x denne, asi po 2-3dnoch to prestane, vsetko je ok. ale po tyzdni sa mi to vrati znova.. umyvam sa 2x denne. Kde je problem? PS: Pisem sem preto ze nechcem ist k lekarovi, tak ma tam prosim neposielajte :)
neviem sa zbavit zapalu
Bol som tam, ale poslal ma k obvodnemu, obvodny mi sa ma pytal ci nemam problem s prostatou.. (coz nemam) ale on ma aj tak s tym poslal k urlogovi, ale tam uz dnes nebere ludi (bolo ich tam aspon 100).. Takze tak.. Tak som si aspon kupil nejaku masticku v lekarni, Candibene Krem. Ak sa toho nezbavim, idem vo stvrtok k tomu urologovi.
no zlato, ci chces alebo nechces, uz sa musis spravat zodpovedne a ist k lekarovi. Ak nechces aby to malo v buducnosti nejake nasledky, tak sa premoz a chod. Bud zodpovedny!
odporucanie od obvodneho neprotrebujes, mozes ist priamo
tak tam len pekne chod,zo zapalmi nie su srandy,cim skor tam pojdes,tym skor budes mat pokoj..a ziadne ale..