neviem sa zbavit zapalu

Príspevok v téme: neviem sa zbavit zapalu
omega

Zdravim vas, uz asi mesiac sa neviem zbavit zapalu, ked si pretiahnem predkozku, kusok (mozno 1cm) pod zaludom sa mi stale robi zapal, dokonca sa mi tam supe koza a boli to.. namacam to do repika, umyvam 3x denne, asi po 2-3dnoch to prestane, vsetko je ok. ale po tyzdni sa mi to vrati znova.. umyvam sa 2x denne. Kde je problem? PS: Pisem sem preto ze nechcem ist k lekarovi, tak ma tam prosim neposielajte :)

71gloria

Pri infekčných chorobách pohlavných orgánov a kože je dobrá čajovníková silica, lebo má silný dezinfekčný a protizápalový účinok. Do jedného kúpeľa stačí 5 kvapiek a poriadne premiešať vodu.

omeg

Bol som tam, ale poslal ma k obvodnemu, obvodny mi sa ma pytal ci nemam problem s prostatou.. (coz nemam) ale on ma aj tak s tym poslal k urlogovi, ale tam uz dnes nebere ludi (bolo ich tam aspon 100).. Takze tak.. Tak som si aspon kupil nejaku masticku v lekarni, Candibene Krem. Ak sa toho nezbavim, idem vo stvrtok k tomu urologovi.

Kalka

no zlato, ci chces alebo nechces, uz sa musis spravat zodpovedne a ist k lekarovi. Ak nechces aby to malo v buducnosti nejake nasledky, tak sa premoz a chod. Bud zodpovedny!

omega

No tak som sa teda rozhodol zajtra skocit k urologovi, ale chcem sa opytat, treba odporucanie od obvodneho lekara alebo mozem ist priamo tam? mam 17rokov

markone

alebo chod do lekarne a povedz lekarnicke ze potrebujes masticku na svojho klacka pretoze tam mas nejaku plesnovu infekciu. Masti su predajne bez receptu. Uvidis pomoze.

markone

V prvom rade to nebude zápal ale kvasinková alebo plesňová infekcia.(keď sa ti šúpe) Nech ti lekár urobí ster a napíše nejakú mastičku.

maburka

ahoj, z toho co vravis si myslim ze to mas uz chronicky zapal a bolo by vhodne ho preliecit antibiotikami, aj ked k lekarovi ist nechces