KEDY TO KONECNE SKONCIM / SKONCI?

Príspevok v téme: KEDY TO KONECNE SKONCIM / SKONCI?
alic12

No takze,ja by som chcela uz viac krat napsiat moj pribeh a najst osobku ,ktora je na tom tak isto.Takze donedavna som bola dost tucna,akoze 3 faldy tuku na bruchu stehiska a vsetko co k tomu patri.lenze vtedy osm mala len 10-11-12 rokov.teraz mam 13,vytiahla osm sa do vysky a nie osm tucna,ale ani chuda.samozrejme osmaj trosku zmenila stravu,ale iba vlemi minimalne a aj to uz teraz nedodrziavam ,ked som shcxudla.akurat ,ze minule leto(jun) som si povedala,ze nastal ten den,aby som zacala na sebe pracovat a skutocne schudla.vyzdrzala som 1 tyzden.odvtedy to odkladam,stale zajtra od pondelka.teraz ked to pisem si vravim,ze zajtra.ale povedzte mi,je na svete nejaka spravodlivost,ze 13 rocne dieta(dievca) sa musi takto trapit.nemama anorexiu ani bulimiu,ale prezieram sa a mam vycitky za vsetko co zjem.je aj to PPP?vsetkym sa to zda normalne,ze som iba pazrava,ale ja sa chcem zmenit a byt chuda.ako sa presvedcit.neikedy chytam z toho normalne zachvaty placu a neviem co robit.uz ma to nebavi za posledneho 3/4 roka je moje sebavedomie uz uplne v riti a neznasam sa, za to aka som pazrava a najma vecer.nemozem sa ovladat.chcem,ale nejde to.pozmozte a napiste niekto..pls,nechcem sa trapit ale uzivat si zivota.

lera

chcem pomoct to si vazne napisala uplne krasne...mali by sa z toho poucit setky bulimicky ale aj anorekticky... aj ked viem ze to neni len tak jednoduche ale treba chciet... a ja chcem a dufam ze sa mi to podari dostat sa z toho:(

certik

alic12, vsak presne ako pises, este si dieta. tvoje telo je vo vyvoji, a pokym nie si tucna, a si sa vytiahla, sa nemusis hambit za to ze viac papas. aj tvoje telo si to ziada, a zatial spalujes ovela viac energie ako budes neskor.dopraj si kym mozes :-), ale s mierou, samozrejme nie akodrevorubac!

chcem pomoct

baby baby, ja mam bulimiu 5 rokov, bola som na tom uz vazne zle presne vsetky priznaky co tu pisete, neznasam sa nepacim sa sama sebe,vycitky za vsetkojedlo ale preco??pre boha uvedomte si ze najdolezitejsie je to ze ste zdrave a zijete a mate ruky nohy, ja som dopadla dvoma operaciami brucha a vikendy travim po pohotovostiach tak mi povedzte ci sa to oplati,mam 18 a doktori mi ani teraz nevedia povedat ci niekedy zazijem pocit drzat svoje dieta v naruci, bulimia...vlastne ja sama som sa pripravila o tento pocit, a preco???pacit sa ostatnym?nauc sa mat rada samu seba taku aka si, boh ti dal zivot a ty ho chces prezit chudnutim???zijemlen raz a zjem vsetko na co mam chut, ak ste sa nepoucili z mojej chyby, nechcite sa poucit z vlastnej poucte sa z mojej,nemozem mat deti, nemozem dokonca ani cvicit,a cvicila som aktivne 6 rokov...bolo to trapenie ale liecim sa a priznavam si chybu, vsetko sa deje vo vasej hlave, myslite pozivivne...

hrx...

To je vazne len o pevnej voli ! Nesmies sa nechat zviest... Zacni chodit do nejakeho fitka, daj si vypracovat program trenerom...a snaz sa to vydrzat aj ked to bude tazke ! Ked uvidis prvy vysledok, pojde to lahsie. Ja som tiez rad jedol... a tiez najradsej vecer. No raz som si povedal, ze takto nechcem vyzerat. Chodil som do posilky a vecer som si postupne odopieral jedlo (od 22:00 som nejedol po par dnoch od 21:00 atd nakoniec som skoncil na 18:00 vecer a uz som na jedlo ani nemal chut)takymto sposobom som nakoniec schudol 6 kg za 2 tyzdne ! Ver mi ide to len sa musis rozhodnut, ze to naozaj chces a pracovat na sebe. A ked uvidis co to robi, nebudes chciet prestat ;) Pa Pa

zuzulik356

je to hlavne o pevnej voli. Ak ta pochyti pazravost, najdi si nejaku cinnost a nebudes mysliet na jedlo. Alebo si daj grepfruit, to ta zasyti a nepriberies z toho.

wewerka

skus sa o tom porozpravat s rodicmi, sestrou alebo s niekym komu doverujes a je v tvojom okoli. pomoze ti dohliadat na tvoju stravu, rezim a bude ta v tom povzbudzovat.a zaroven da pozor na to, aby si to neprehnala