Poradíte? mam nenormalne skarede nohy, chlpky mi zarastaju, ked aj vydu na povrch :D miesto rastu - okolie chlpka je zacervenane, a ked ho pinzetou trham, riadne to boli oproti normalnym zdravym chlpkom...znie to možno celé vtipne ale je to pre mna velký problém, nemôžem nohy skoro vôbec odhalovať...privítam rady
zarastanie a zapalovanie chlpkov
takisto AVIRIL...mne pomohol,mám po ňom hebkejšiu pokožku
aky detsky puder? lebo ja pouzivam aviril a nejako mi to moc nepomaha, mozno 1x ked som si ho kupila
ja som mala takýto problém v oblasti bikín,a tak som skúsila krém VEET a potom som použila detský púder a zatiaľ som spokojná:)
ahoj, ja som mala rovnaky problem niekolko rokov, takze velmi dobre viem o com hovoris. prva a zasadna vec ze nesmies si chlpky vytrhavat! bude to len horsie. ja
prejdi na ziletku a k tomu veet proti zarastaniu chlpkov.
mne teraz pomohla velmi laserova epilacia a uz som si kupila aj epilator remngton ipl 500. zatial ho len zacinam pouzivat
na tejto stránke sa môžeš niečo o ňom dozvedieť a aj objednať..je drahý, takže ja som to vyriešila tak, že som si objednala 15 vzoriek (každá má 2g) a vyšlo ma to aj s poštovným okolo 7€..lepšie ako bežná predajná cena, ktorá sa pohybuje okolo tých 20 - 25 € ... :)
Ginger 27, prosim ta co je to za krem?
ja po holení - aj intímnych miest - používam ozonový krém..samozrejme, že sa holím po teplom kúpeli, kedy sú chlpky makkšie a koža je takisto makkšia a nie je tak citlivá ako pri suchom holení...tento krém ma zatiaľ nesklamal...
peeling