dorby den...ja uz naozaj neviem co mam robit...mam len 18 a uz to doma psychicky nezvladam.Nie je den aby sa mama s otcom nehadali..aby neboli problemy.Otec povedal mame ze nas neznasa..ze pre neho neznamename nic.Ja mam pocit ze za to mozem ja lebo nie som taka ako ma chce mat, vsak aj on sam hovori ze hadky su kvoli mne.Ale neviem kde je chyba...v skole mam same jednotky...nerobim nic take co by som nemala..ked mi povedia ze mam nieco urobit tak to spravim.No jemu to nestaci.Nie raz som sa zobudila na to ako hovori mame ze lutuje ze si ju vobec bral.A mohla by som este o tomto pisat kludne aj hodinu a stale by to nebola ani polovica.Bojim sa ze mame sa nieco stane lebo ma chore srdiecko.Rozvod ale neprichadza do uvahy pretoze otec je tazko chory a nema nikoho kto by sa o neho staral.Ja uz naozaj neviem co mam robit...ako si ziskat jeho lasku alebo aspon aby sa k mame nespraval ako k handre :(
stále je to s ním horšie a horšie...
je to na tvojej mame aby to vyriesila, je to zly vztah medzi nimi, ale bohuzial si to musis odniest aj ty. pomoz mame to vyriesit. drzte spolu, blbe reci ignorujte.
soferka123-on ma prasknutu hlavnu tepnu a pred par rokmi takmer zomrel...jeho vlastny rodicia na neho kaslu...
anlgela05-on si praveze nic neuvedomuje...pre neho je dolezite len to co ma rad...bohuzial to nie sme my s mamou
invisible-ja by som ti napisala ale ja sa tu moc nevyznam tak ak by si mohla a ozvala by si sa mi lebo naozaj sa potrebujem vyrozpravat
fuha to je dost vaznbe, drzim ti palce :) hlavne neobvinuj seba, to ze si sikovna v skole a snazis sa mat dobre vztahy je velka vyhoda, mozno tvoj otec ta nepdmenil dobrym spravanim, ale ziskas lepsiu buducnost a dokopes lepsie aj vysku ked sa vies ucit atd. :) no co sa jeho tyka, je to tvrdy oriesok, mozno sa na vas vybija, proste trpi chorobou (co mu je ak sa smiem spytat?) a vybija si svoje traopenie na vas- nevinnych. Ak sa da, trav viac casu len s mamolu bez otca, skus vyhladat nejakeho odbornika co vam poradi. Ak ta bude najblizsie deoptat, povedz mu, ze ho mas rada a ze ti ublizuje ked on teba nie, ze by si bola rada keby bolo vsetko ok...atd....no a ked dobre reci nezaberu, tak mu popvedz ze sa o neho starate predsa aj v chorobe, a ze nik iny to za vas neurobi tak je on odkazany na vas! nie som odbornicka mozno moja rada nie je najviac spravna, ale ludske vztahy su take komplikovane, ze nikdy nevies co pomoze :)
tvoj otec sa mi zdá ako zlý človek a za všetko zlé v rodine môže len on a nie ty či tvoja mama. a prečo si on neuvedomuje, že bez vás nemôže žiť?