Očkovanie Rota vírus

Príspevok v téme: Očkovanie Rota vírus
hermiinaa

Ahojte, chcem sa opýtať na Váš názor a skúsenosť s očkovaním proti Rota vírusom.. Je to nové a preto mi nevedia poradiť rodičia :-) máme mesačného chlapčeka a keď sme boli na očkovaní ponúkli nám aj toto očkovanie. Je to nepovinné stojí to 120e a do 5 rokov účinkuje proti tomuto vírusu ktorý spôsobuje extrémne hnačky. Nejde mi o peniaze ale o to či to je potrebné keďže to niekedy nerobili a sme tu zdravý a živý.

gastanko2016

my sme toto očkovanie nestihli, ale našťastie ani rotavírus zatiaľ malý nechytil. Tento vírus je riadna pliaga a hlavne pre malé detičky.

sisaaaaa

NAKOLKO MAM UZ TRETIE BABO DALA SOM HO PROTI TOMU ZAOCKOVAT .VELMI TO ODPORUCAM TIE HNACKY U MALICH DETI SU HROZNE .Z PREDOSLIMI SOM VZDY SKONCILA V NEMOCNICI :(.TAKZE JA TO ODPORUCAM.

pe84

ja som malu dala zaockovat, tento virus je velmi rozsireny a nechcela som sa stresovat, ze to mala moze dostat, ja si myslim, ze sa to oplati dat dietatko zaockovat, inak poistovna na to prispieva, tak to vyjde trosku lacnejsie, len sa to nevie, daj si od dr. predpisat taky recept, kde zaskrtne policko, ze ma poistovna prispiet na vakcinu, dr. bude vediet, ak je trochu v obraze...

pietrobb

S očkovaním treba narábať opatrne a radšej najprv naštudovať a zvážiť, ako neskôr riešiť prípadné chronické zdravotné problémy.

Zdroje:

www.ockovanie.org
www.slobodavockovani.sk
rizikaockovania.sk