chce ma predstavit priatelom..je to dobre znamenie??

Príspevok v téme: chce ma predstavit priatelom..je to dobre znamenie??
veronka_9646

ahojte...mam taky mensi problem, ale asi sa to neda ani problemom nazvat iba potrebujem poradit..mam priatela s ktorým ked som, som stastna, vsetky problemy sa mi odbúrajú, proste super..no nemozem byt s nim casto lebo ma aj svoje koníčky, ktorým sa venuje, priatelov a samozrejme pracuje...niekedy však mam pocit že ma podvádza, ked sme sa o tom bavili poprel a ja som mu verila, vlastne moc času by na to ani nemal..stretavame sa cca 2-3krat do tyzdna ale sa len spoznavame kedze je to zaciatok vztahu..chce ma predstavit svojim kamosom a mne je to velmi dobrý pocit ze môžem spoznať jeho priateľov..no a moja otazka znie či to mysli so mnou vážne ak ma chce predstaviť svojim kamošom?? je to dobré znamenie na náš vzťah??

Jaja26

súhlas s jaja001, určite je to krok vpred, ale nie je to záruku vážnejšieho vzťahu!! dôležité je tiež ako budeš vychádzať s jeho kamarátmi!!! držím palce.

veronka_9646

slnečnicaa,
ano su to jeho veelmi dobry kamosi, kazdy den sa stretavaju, znamenaju pre neho viac ako rodina, je to väcsina chalanov ale je tam aj jedno dievca..

jajka001_,
ano presne tak myslim..takze je to spravna cesta k vaznejsiemu vztahu

slnečnicaa

Jasne ze ano, pokial ta nepredstavi takym kamosom, s ktorymi sa stretava raz rocne, ale tym ozajstnym kamosom-priatelom