ahoj, stala sa vam podobna situacia vztah ziacka-ucitel, ziacka-instruktor z autoskoly a pod.?? isli ste spolu do vztahu, pripadne ste boli na nejaky cas milenci alebo zvitazila moralka a neodvazili ste sa spolu nieco mat?? prosim poradte ako sa zachovat
Vztah ziacka - ucitel
@dalilaMALICK
taka kucerava?
neverim...
a co tvoj muz? ten je nevinna obet zvrhleho dievcatka ci ako?
nA gjh v bratislave chodila jedna malá kurvička. Od štrnástich mávala styky so ženáčmi a mužmi nad 30 rokov. volá sa Marienka Rumanová. Ten učiteľ bol môj muž. Taká malá prostitútka mi takmer rozbila manželstvo. Nakoniec sa ten pomer skončil. Ale bolo to nechutné. Taká štetka sa vyžíva v tom, že rozbíja vzťahy a zrejme si lieči komplexy.
Poznam jedno dievca,malo 14r on bol jej učitel.Ona ma 20 teraz a este stale su spolu.
na VŠ je to podľa mňa normálne, keď sa dajú dokopy, tiež poznám ten prípad a druhý prípad z pohľadu kamaráta - kedy on bol vyučujúci a začal si so študentkou, ale vydržalo im to rok, kým ju neprestal učiť, potom si našla iného... tak kamarát si povedal, že so študentkou už nikdy viac :)
Čo sa týka inštruktorov v autoškole, tiež si myslím, že to je iná kapitola a skúšajú to na každú, aj keď tvrdia sväto-sväte, že nie (viedla som podobné rozhovory s inštruktormi, s tým, že som sa triezvo bavila na ich zahľadenosti do mňa, ale priamo som sa ich pýtala, čo by na to povedali ich manželky a pod.). Ale tiež si myslím, že to zakázané nie je :)
V škole žiačka a profesor, tiež poznám vydarené aj nevydarené prípady, podľa mňa je to veľmi individuálne.. či sa to vydarí alebo nie.
Deria :-)
Vztah instruktorom podla mna nie je problem. Uz som to pisal k tejto teme, len v sekcii SEX Sexuologia. On nerozhoduje o vydani vodicaku, takze tam nie je konflikt zaujmov.
...teda ziacka-instruktor. Tusim zabudam slovencinu.
Co vsetko narobia gram. chyby....zle som vety oddelila, pardon. Takze este raz: " No ja som mala na mysli skor vztah ziak-ucitelka alebo opacne (ucitel-ziacka). To by bolo este zlozitejsie."
Tym som myslela ovela väcsi problem, nez ziak-instruktor.
u nas v škole ...mala vzťah učitelka s byvalým študentom ... nakoniec sa zobrali všetko klape a teraz maju malé babetko :-)