Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechce sa mi !!

Príspevok v téme: nechce sa mi !!
alfaomega

mala by som si hladat prácu, no mám stres, ked mám kdesi volat, tak mi je zle ... vobec sa mi nikam nechce chodit, citim sa unavená zo všetkého !! už som rok doma, nikomu to neprospieva, len na mna každý tlačí s možnými robotami ... akosi sa nemožem dotlačit k tomu, aby som kvoli zarobeniu peniažkov niečo urobila ... !! potrebujem pár rád ... ako to všetko prekonat a prinútit sa hladat zamestnanie

Matyo

alfaomega sama si musíš rozhodnúť či chceš byť aspoň ako tak samostatná osoba, ktorá si zarobí na seba alebo budeš len také kuriatko, ktoré stále behá za maminou a každý ho musí chrániť a dávať mu papať : ) Myslím, že za ten rok keby si chcela už by si niečo našla, aspoň nejaký roznos letákov alebo niečo podobné. Mňa by zaujímalo čo si celý ten rok robila? Chodila si aspoň niekde do posilňovne, stretávala si sa z priateľmi, športovala si alebo si ho celý presedela za PC? lebo keď je to ten druhý prípad, tak sa ti ani nečudujem, že si mimo. Tak kopni do vrtule a pre začiatok zober aj menej lukratívnu pozíciu ; )

wyx

Mne sa chce chodit do prace, ved sa musím niecim zivit. To neni o tom, ze sa mi nechce.. ale nevladzem sa dokopat napr. do inych cinnosti, príde stres, nejaký blok a hotovo... napr. ucenie, aj ked velmi chcem... nejde to. :( trapi ma to, neviem co s tym.

Martini

Je normálne že sa ti nechce pracovať, kto tvrdí že rád chodí do práce buď klame alebo ho doma nič nečaká. Rodinu má zabezpečiť muž, stačí že si nejakého nájdeš.

Lulu2011

anjelica - ziadne davky nie su, to len poniektori maju na ne narok, no ja som zleniveta nebola, chodila som do prace uplne v pohode, ja neviem, co sa mi stalo :D

anjelica

No, mne sa tiže nechce chodiť do práce, ale chodím. Kto ma bude živiť? Či budem žiť z dávok? Nechce sa vám robiť, tak ste unavené a neviem, čo ešte. Ste už zlenivené z toho nič nerobenia.

Lulu2011

no ved to ako...koenzym Q10, kava, nic nepomaha, len unava desiva, pri ponahlani priam az nevladnost, jedneho dna to prislo z nicoho nic a drzi sa ma to roky :(