nechce sa mi !!

Príspevok v téme: nechce sa mi !!
alfaomega

mala by som si hladat prácu, no mám stres, ked mám kdesi volat, tak mi je zle ... vobec sa mi nikam nechce chodit, citim sa unavená zo všetkého !! už som rok doma, nikomu to neprospieva, len na mna každý tlačí s možnými robotami ... akosi sa nemožem dotlačit k tomu, aby som kvoli zarobeniu peniažkov niečo urobila ... !! potrebujem pár rád ... ako to všetko prekonat a prinútit sa hladat zamestnanie

Maoam

Dr. House jedine :-DDDD, beries AD aj teraz? Mozno to co mas su sprievodne javy depresie, unava, nechut... to je typicke. Ak by sa zlepsila psychika, mozno by si par hodin v kancelarii na dohodu zvladla. To by bolo fajn.

Lulu2011

Maoam - myslim, ze hej, ked som brala AD ma dalitrochu dokopy a zvladala som kancel na dohodu, myslim, ze ja psychika robi svoje, ked mi je zle, hned upadnem do depresie a potom je mi este horsie, spanikarim, ze nemozem zit, pracovat, co len so mnou bude a uz jedem :D neznasam to :( mam taky sen, ze raz pride niekto kto zisti co mi ozaj je a dostane ma z toho, no snivam dalej :)

Lulu2011

Maoam - no bakterie mi nenasli ziadne, urologicka nevie z coho je zapal, krv mam ok, nie som anemicka, aspon o otm neviem, chodim na kontroly, krv mam ok, aj oblickove funkcie, len proste moc nie je ok, aj mandle som si dala vybrat, som mylela, ze odstranim zdroj, ale nic sa nezlepsilo, hm, ano z obliciek moze byt desna unava, citala som, kedsi som bola na nefro, am mi robili testy a povedali, ze je to este v hranici normy a isla som domov, neriesili to nejako

Maoam

Lulu2011 viem ale pravidelne kontroly su dolezite, ci funguju spravne, to musis chodit na nefrologiu dbaj na to je to zivotne dolezity organ s tym nie su srandy obvodaci sa casto nevyznaju alebo to beru nalahko :-((( chronicky zapal obliciek robi velku unavu, aj preto lebo mozes mat anemiu (casty sprievodny jav) len neviem ake je to ochorenie, autoimunitny zapal? Alebo bakterialny? Kolko mas rokov?

Lulu2011

Maoam - no ano, len ma desi, ze ked ma clovek nieco s oblickami tam uz vela nenarobí, len moze problem oddialit, tiez si myslim, ze unavu mam najma z toho, moja kardiologicka ma uz ani nechce vidiet, lebo vravi, ze su aj horsie choroby od prolapsu :D ale tak trosku pochodim a hned mi vyjde pulz na 140- 180 otras, áno som vydatá

Maoam

Lulu2011 to patris k nefrologovi, nenechavaj to len tak, takisto ten srdcovy problem moze sposobovat toto. Z coho zijes vlastne ked nepracujes? Zivi ta muz, alebo rodicia alebo ako?

Lulu2011

jajka - liecila som sa na panicku poruchu a mam chronicky zapal obliciek, zatial je to podla lekarov ok, pricina neobjasnena, prolaps mitralnej chlopne-ale toto vraj nemam riesit, ze to ma vraj vela zien, tak ja neviem, moj obvodak je uz zo mna zufaly, len sa tak motkam po vysetreniach hore-dole

lieky neberiem ziadne