..moj syn onanuje...

Príspevok v téme: ..moj syn onanuje...
zuzanka32

Ahojte, mam problem so synom. Od malicka bol hanblivy, v podstate od nastupu do prveho rocnika sa sam sprchuje, prezlieka sa tak, aby ho nikto nevidel.
Teraz vsak nastal zvrat, syn ma 12 rokov, cim dalej tym viac ma narazky na sexualitu, vsetko vsak v arogantnom style, alebo komentuje zeny ake maju prsia, ako by ich bozkaval, mal snimi sexualny pomer...podotykam, ze pouziva velmi vulgarne slova a evidentne ho to vzrusuje...
Vsimla som si, ze syn zacal onanovat, na tom by nic zvlastne nebolo, ale on to robi nahy, v podstate stale, vobec sa tym netaji, neskryva, alebo otvorene povie, ze si ide \"ulavit\"...lenze problem je ten, ze to robi a ukazuje to mladsiemu /druhy syn ma 7 rokov/ bratovi a ten tomu nerozumie, ma z toho chaos...
Starsi syn dokonca zacal predomnou chodit naschval nahy...nie je toto nejaka uchylka??..je to chovanie normalne??..snazila som sa mu to vysvetlit, ale smeje sa na tom a zas komentuje tym svojim slovnikom,ktory doteraz nepouzival...aj pocas masturbacie sa smeje, hlavne vyhladava situacie, aby ho pri tom vzdy niekto videl..alebo pristihol...
...pomoze tu psycholog, alebo sexuolog??..mozu ist k sexuologovi aj deti??.dakujem

sewie

waw!niektore prispevky su "uzasne" akoze vychovna facka alebo par po zadku ok...ale palice?remene?kopance? a mlatiti niekoho po genitaliach?co vam vsetkym preskocilo?co tak elektrosoky alebo rovno kastracia?!ludia to co vam je?!

pajtasom

TO žE ONANUJE V TAKOM VEKU NIE JE PROBLEM, PROBLEM JE žE MU NEVADí VEREJNE O TOM HOVORIT A UKAZOVAT SA .

PODLA MNA Má KONFLIKT S OTCOM AJ S MAMOU.sI NENAPíSALA žE AKO žIJEš S OTCOM AKý Má KE NEMU VZTAH A TY SI AKý MALA KED S OTCOM TO ZAčALO šKRíPAT.

jeho SPRáVANIE JE PODLA MNA LEN VZBURA PROTI TOMU žE SA NECíTI DOBRE S RODIčMI ANI S OTCOM ANI S MAMOU.

malA BY SI SA POROZPRáVAT ASI AJ S OTCOM A TEN BY MAL SA S NíM POROZPRáVAT BVYSVETLIT MU žE AKO SA VECI V SEXE MAJU A AKO KEDY A KDE SI MA ULAVIT NIE V SPOLOčNOSTI.

dajTE MU LIMITY A POVEDZTE AKO SA Má SPRáVAT.

matow300

Jasné a všetke mali aj rovnaký názor. Aj sa im práve v tých pár minútach zmenili IP a prvé tu napísali. To ani nie je možné to je pravdepodobnosť 1:1000000000000000000000000

0vecka

podla mna mali tie styri len nahodou tu istu IP ... proste pohybliva IPcka a kazda si po komente vypla net a ta druha zapla a dostala jej IP to sa predsa stat moze :)

inko.

ale bibi..prosím ťa:) nechce sa mi naťahovať s tebou
veď je jasné, že vo všetkých 4och prípadoch si to písala ty.
ok, môžete pokračovať v debate, mňa si nevšímajte :D

inko.

Bibi, ale ty si nepochopila, ja som tie tri matky, ako ty vravíš, ani nečítala, iba som sa kukla na vaše IPčky :) a sú rovnaké..aj spolu s tvojou, no aká náhoda :))