ako sa najrychlejsie zbvim herpesu ??
herpes
mne pomaha tea tree alebo inak cajovnikovy olej, ked si ho dam este len v den ked sa mi zacne vyhadzovat tak na druhy je uz prec, ale ak si ho das ked ho mas uz vyhodeny tak hned uz nezmizne, snad len urychly hojeniea dva tri dni a je prec, fakt je dobry :))
mne vzdy pomahla taka masticka myslim ze sa vola herpesin alebo ked nie tak tee tree olejcek to hned zabralo
wrrr :D dakujem :) :D
mundisal gel. je super aj na kutiky. ale velmi to stipe po naneseni :D
jankaaaaaaaa ked zistis povedz dakujem :))
dnes mi mama doniesla gel z learne, neviem ako sa vola, ked zistim napisem. za pol dna co som si ho nanasala sa mi herpes uplne zmensil, uz ho skoro vobec nemam. obsahuje 38%alkoholu a nejake lieciva. len si neviem spomenut na nazov , je to nieco na M v bieloruovej tube
Herpes úzko súvisí so zníženou imunitou ale spúšťačom môže byť aj stres. Ja mám veľmi dobré skúsenosti so zubným gélom aloe ,ktorý obsahuje propolis. Pomohla mi aj na herpes,ktorého som sa nemohla zbaviť dva týždne a rozširoval sa stále ďalej. Týmto zubným gélom ponatieram aj nehojace sa štípance a veľmi rýchlo zaberie. Aj v mede sa nachádza určité percento propolisu, je tiež antibakteriálny
dobry je na to propolis.. vedlajsi produkt vciel pri "vyrobe" medu.. skus.. len tazko ho zohnat.. najlepsie od nejakeho vcelara
jankaaaa... diky :D
mama mi teraz poradila ze si nato mam dat med. asi tazko to je ucinnejsie ako aciklovir :D ale uskodit mi to nemoze snad :D tak vyskusaj aj ty :D