Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

ktovie, co robi LOST? havo uz urcite poskakuje okolo Lostika a zobudza ho, nech ide s nim von :-DDD a mozno mal havo aj silvestrovsky klobucik na hlave? :-DDD

Maoam

aj ja, blondula, nic si z toho nerob :-D

hahaaaa ze museli poupratovat po sebe :-DD veru urcite! tpch je super, ona je moj idol

blondula

noooo....az bola TPCH na nejakej privatnej zurke,urcite uz vsetci museli vytriezviet,poupratovat po sebe zvratky a pekne ist domov :DDD ... skoda ze ja som nikde nesla,uz druhy Silvester som bola doma :-( .... :D

blondula

ked je pravda co sa hovori,ze "jak na novy rok,tak po stary rok"... asi sa ani tohtorocneho Silvestra nedozijeme :DDD same choroby :DDD
ostatne ked tu nie su,su na tom pravdepodobne lepsie...dospavaju vcerajsiu opicu ! ...alebo dnesnu ? :DDD

Maoam

ahoj moja, zelam ti stastny Novy rok a nech sa ti dari a nech si vzdy taka vesela a humorna a nech nas sem chodis rozveselovat :-DDD

blondula

zase mi zmizol prispevok,nejak sa mi drbe net !!!!
aj vam vsetko dobre v Novom roku !! ja pekne zacinam novy rok s menstruaciou :DDD a ide mi hlavu z krku odtrhnut :-( a to som ani neslopala :-( radsej som sa mala ozrat jak svina,nech mam ma z coho boliet !! :DDD