Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

lost

Maoam

hehe, o takom case som bol mimo :D
myslim mimo , tj. prec, tj u rodicov :)
popriat novy rok atd..

ale ano, niet nadto ak ma pes zobudi :D zaujimave, ale to mi nevadi aj ked to urobi o 6tej v pripade ked zaspim o 2hej :D

Laurina no ja som OK.. zijem :) zazrakom :D a co ty ? uz je lepsie, ci stale chora? a aky bol Silvester ?

macka26

nerozumiem tomuto vyrazu. ale poznala som tiez jednu osobu, ktora silou mocou chcela partnera vysoko postavene z oblasti v ktorej pracuje a preto fantazirovala ako ju kazdy v robote chce, ako ma vztah s lekarom, na internete zakladala temy, kde v jednej pod jednym nickom pisala ako maju vztahu, v druhej ho chvalila pod inym nickom ako pacientka, a v tretej na neho pod inym nickom nadavala aky je neschopny... chora osoba, ktora nevehala svoje fantazie a bludy vypisovat kade chodila... aj taketo su zeny

tpch

To je na dlhe rozpravanie :-D Proste 37rocna baba, ktora si nevie najst chlapa vdaka tomu, ze to ma v hlave absolutne poprevracane, takze kazdy zaradi spiatocku...
Vzdy zalozi temu, kde pise, aki su chlapi nenormalni a potom ju da zmazat a zalozi dalsiu, kde rozobera uplne to iste. je to nevyliecitelny pripad.