Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

tpch

no baby, vy ste dopadli...
nemate sa co valat v zima na zemi.
Maoam, neviem, ako dlho tie ATB beries, je tam len 5 ks, tak si daj predpisat nejaky chinolon, napri. ciprofloxacin...

Maoam

Laurina: nie, zatial nie :-(, dnes som bola rano u lekarky, ta mala taky ksicht, ze som mala chut sa otocit a ist prec, ale co som mala robit, moc je stale zly, velmi silny zapal je tam :-(, robila mi aj sono obliciek a lava je zväcsena, ci co

Laurina, som online, ak mas chut pokecat

Laurina22

Najvacsi problem mala lekarka,ze preco som nesla do GA na pohotovost,ze ja k nim nepatrim

Ked som jej povedala,ze mna tam nik nedostane a ze odtial nie je cesta spat,stichla zrazu

Potom ma 10 min presviedcala,ze som tehotna-to neviem kde nabrala a z toho mam krce

Otrasna bola.Potom prisla nastastie starsia lekarka a ta videla,ze mam asi problem ked si ani lahnut neviem tak sa mi venovala

Poslala na RTG,biochemiu,sono

Maoam

Laurina, inak vysledky mas OK, mocila si stredny prud? tych par bakt. + par leuko je casto z posvy, ak je mierny zapal v nej/vytok

Maoam

a co ti povedali, ja som na tom uplne zle, celu noc som skuvinala od bolesti, jeden ibuprofen za druhym, potom algifen, stale mam horucku, dnes rano bolo v moci este stale 500 leukocytov a bielkovina na dva kriziky + bakterie masivne ma ide porazit, som online

Laurina22

Laura sa hlasi,o 3:30 som skoncila na pohotovosti

Tpch Maoam pozrite:

Moč:sedim:leu 9,bakt.ojedin.
KO: hb 144,Ery 5,02, htk 0,43, Leu 8, Tr 258
Bioch: G 5, kr 54,6, AST 0,36, NA 137 K 3,8, CRP 3