Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

blondula

maruska....zatial je to spanielska kuchyna,ale ak tam pridem aj ja,bude sa asi jedalnicek menit trosku.urcite sa bude varit aj nieco "nase" :P

Laurina22

Joooj najlepsia je aj tak paella a musle na vine ze mnaaaaaaam

Blondula vies ake maju spanieli prislovie: Pansitta llena,corason contento - plne brusko,stastne srdiecko:-)))

blondula

ja som z Topolcian...teda par km od nich :D tam sa sice hovori catalansky,ale sak ked budem vediet spanielsky,tak to nejako chytim :DDD
cas si najdem,oblubila som si tuto stranku :P budem vam pisat recepty spanielskej kuchyne :DDD

Laurina22

A skade si ty?Lahka ako lahka,ale je taka zvucna,dobre sa uci,vela slov z anglictiny,ja ten jazyk zboznujem

Ja som tam chcela odist.Avsak neviem co by som tam robila:-)))

blondula

ja ich tiez milujem,preto pisem,ze su blbi,lebo su taky spontanny :DD je to take male mestecko blizko Barcy.vola sa to Tarragona,historicke mestecko.restika nie je este uplne jeho,ale pokym pridem sa to hadam zmeni a pracovat tam budem aj ja :P velmi sa tesim :P
inak Laurina,skoda,ze nebyvas niekde blizko,mohla by si ma ucit :D i ked je to lahka rec,len nemam nejako chut do toho :-( priatel je slovak,to muza som mala debila az z amazonskej dzungle :DDDDD

maruska123

blondula preco blbi? ja mam strasne rada tieto juzanske narody, pridu mi taki milsi a nemaju take strojene vyrazy a spravanie ako ludia tu

a aku restiku tam zaklada? slovensku? :D

Laurina22

Ja milujem Spanielsko.Vzdy sa tam rada vraciam.A kde presne zijete resp.je priatel?On je Slovak?

Ja doucujem spanielcinu aj.

blondula

maoam....ja skor zo stresu a nepravidelnej stravy.toho bactera zatial som nemala,ale cela rodina z otcovej strany maju problemy so zaludkom,maju vredy.musim davat pozor,aby sa aj mne neurobili.inak pustila som si film "kruh osmi(2009)".... :D
laurina....hej zili sme,ale ako tehotna som prisla domov a som tu uz vyse roka a pol.ale priatel je uz konecne tam a pripravuje podmienky na zitie a rozbieha restiku :DD takze more,plaz,fiesty,blbi spaniely :DDD