Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlomený prst ?

Príspevok v téme: Zlomený prst ?
Carellova

Ahojte !

Pred mesiacom som si na nohe všimla že prst na nohe vedla malíčko môže ohnúť uplne doboku... tak vtedy vyzera ako zlomeny. Mnba to vobec neboli. Ostatne prsty sa tak zohnut nedaju ani ten isty na druhej nohe. Neviete čo to je ? Je to zlomene ? Ma sa to nejak liecit ? Idem na rengen tak budem mudrejsia ale aj tak netusim o co sa jedne.

Dakujem !

Adamesss

Ja som bol boardovať a spadol som na ľade mal som ho ohnuty vedel som sním hýbať a išiel som na rengen a bol zlomeny .. :-D

O liver

ahojte, mám menší problém na ruke mam zrejme narazený prst vôbec má nebolí(slabo) len je problém že ho nemôžem poriadne ohnúť neviete poradiť? bol som dnes na rengene dali mi dlahu a moc sa mi s ňou nechce behať :)mám si ju nechať? alebo sa po čase vylieči :)

M 25

budeš to mať len narazené, daj si na to octan alebo aspon ľad ... o pár dní ťa to prejde...
ale zlomený by nemal byť..

Steflovic24

Dobry deň Neska som si veľmi narazil do steny veľmi má boli pohnúť ho môžem iba tak že si ho ohnem sám a veľmi má to boli trha a ťahá ja neviem poraďte.

jankaaaaaaaaa

ked ta to neboli ani to nemas opuchute tak s tym nic nemas. mas len viac pohyblivy klb. zbytocne ides na rtg, len zato zaplatis peniaze.. zbytocne