mam 15 a moj chalan 18, vzdy ked sme spolu som vlhka, som este primlada no sex chcem mat,mam radsej este pockat? dakujem za vopred odpoved
chcem to
basso - jak ze o zlatu mrezu ?
S 15ročnou je to o zlatu mrežu ,....jedine tajne by to šlo?!!!!!
Co tu pluteš romov hňupe? Veď i v byvalej Juhoslavii sa už 14ročne dievčata vydavali a vdávajú--Selenča a okolie a v 15-tke už chodia prifuknuté!
janeta, ak to obaja chcete, tak prečo nie? Hlavne nezabudnite na kondom. Bez toho v žiadnom prípade nie. Ak počkáš nič sa nestane. Ale ak sa cítiš na to, tak načo čakať?
podla mna normalny vek. podla tu na forume ludia trosku prehanaju. hlavne ti starsi... asi nevedia pochopit, ze zato, ze oni volakedy boli menej vyspeli v takom mladom veku, tak to uz dnes nemusi platit... preco nemat sex, ked sa citis pripraveny a mas nato chut? lebo otehotnie? a kolko sprostych zien 25rocnych tiez otehotnelo a pritom nechceli. je to trosku odveci sa vyhovarat nato, ze to nebudu vediet a stane sa nejaky problem. ten sa deje v kazdom veku...
jasne len pockaj ved ty vobec nic neutecie
osssssssss,ty osa jedna pichlava :) ved to iste som napisal i ja....babicka ma predsa vnucatka nie?
Kanister-Ty bandaska jedna deravá nevyplachnuta-čo to kecaš,takí romovia už maju vnukov!!!