Nikdy si si ma nevazil

............

Tak mi moja zlata povedz ako to mam urobit ked ho nemam ako skontaktovat? To ti to mam este podciarknut aby si si to vsimla? Chodi sem rovnako ako ja a skusila som to dat sem pretoze nemam to kam dat. A ja si myslim ze ty tu niesi ta co rozkazuje co tu ma kto pisat. Pokial su to chujoviny tak to tu necitaj a vyser sa na to, dobre? Dakujem

tpch

no moja, ked verejne vyvesis napisane ch.joviny, mozes cakat aj americkeho prezidenta, zopar ludi sa ti k tomu vyjadri. Ak to nechces, mas to urobit SUKROMNE. Ak nevies, co toto slovicko znamena, otvor si slovnik slovenskeho jazyka.

............

Aby si vedela Pani, ja som to sem nenapisala preto aby ste to tu komentovali, ak by som to chcela tak napisem aby ste sa vyjadrili alebo poradili no ja tu cakam na toho praveho komu to patri, ktory sem chodi preto aby zistil ci som tu alebo nie, mam skusenost.

tpch

no to tazko mas viac rokov ako ja. Taketo debiliny som nevypisovala ani pred 20 rokmi. Sice vtedy net este nefungoval, mozno by som sa bola podobne prejavila, aj ked o tom vyrazne pochybujem.
ak je dotycny psychopat, vyser sa na neho.
Neries a mas vyhrate.

............

Som si toho plne ista ze sem dojde a precita si to pretoze nic ine mu nebude ostavat. Ja ho nemam ako skontaktovat, tak to pisem sem.

............

Tato tema patri niekomu koho Milujem a i napriek tomu ze si vymazal vsetky konta aby som mu jednoducho nemohla nic napisat, ten ktory ma citovo vydiera a chce sa zavrazdit, tomu to patri a toho "slepo" nenavidim a len som bola naivna a namyslala som si ze sa zmeni a ze mi znova da kvapku stastia do mojho srdca ale nestalo sa tak :'(
A pubertalny vylev to neni, mozno mam viac rokov jak ty.