Nikdy si si ma nevazil

Plačúci

Vážil, nevážil nemôžeš súdiť, pretože do duše človeka nevidíš, a nikdy nebudeš schopná nahliadnúť. Sú i ľudia, ktorí milujú a neustále veria, nevzdajú to a neopúšťajú dotýčného, sú s ním často krát i do jeho kompletnej zmeny, nehovoriac o tých, ktorý opustia pretože už neznášajú a nemilujú, či milujú povrchne. :-(

sewie

ale vsak ju nechajte-vacsina ludi ked sa sklame ma potrebu vykricat si zial na cely svet...vzhladom na to ze mame internet neni potreba utekat do prostred pola ale len cosi naklepat z pohodlia obyvacky...aj ked si myslim ze na toto forum to nepatri:///

Plačúci

Človeku, tomu ktorý verí a zmýli sa, často krát hviezdu, ktorú Miloval opadáva a celý život ju oplakáva, že po jeho boku už neblikoce a má ho na háku, zanevrie naňho a nezapodieva sa ním, pretože nie je podstatný. :-(

ta3

chlapci, vsak sa skludnite

ja na rozdiel od vacsiny Ciarky chapem a to uz vsetkym Vam by som mohla byt mamou a niektorym kludne aj starou mamou, chapem, ak je niekto hlboko sklamany a nema inu moznost, tak vyuzije aj toto forum, inak forum je verejne, vsetci maju pravo povedat verejnosti ale aj konkretnej osobe co maju na srdci a komu sa tema zda pubertalna, nemusi ju citat a tym menej komentovat

Ciarky
neviem sice, co Ti dotycny vyviedol, ale zelam Ti, aby si toto precital, citim, ze to velmi potrebujes

Maros75

sarge.........zavist je privelka:)
Aj na medaku ak dostanem defekt.......je plno ludi,ktorych to tesi :)
Mna nedopalis chlapciatko:) Si prilis nevyvynuty na mna:)