NIkdy, chapes to? Nikdy si si ma natolko nevazil tak ako ja :'( A to ze si vsetko vymazes aby som sa ja potom trapila este viac si urobil totalnu blbost. Nenavidim Ta a uz Ta nikdy nechcem vidiet :'(
Nikdy si si ma nevazil
Vážil, nevážil nemôžeš súdiť, pretože do duše človeka nevidíš, a nikdy nebudeš schopná nahliadnúť. Sú i ľudia, ktorí milujú a neustále veria, nevzdajú to a neopúšťajú dotýčného, sú s ním často krát i do jeho kompletnej zmeny, nehovoriac o tých, ktorý opustia pretože už neznášajú a nemilujú, či milujú povrchne. :-(
ale vsak ju nechajte-vacsina ludi ked sa sklame ma potrebu vykricat si zial na cely svet...vzhladom na to ze mame internet neni potreba utekat do prostred pola ale len cosi naklepat z pohodlia obyvacky...aj ked si myslim ze na toto forum to nepatri:///
Človeku, tomu ktorý verí a zmýli sa, často krát hviezdu, ktorú Miloval opadáva a celý život ju oplakáva, že po jeho boku už neblikoce a má ho na háku, zanevrie naňho a nezapodieva sa ním, pretože nie je podstatný. :-(
chlapci, vsak sa skludnite
ja na rozdiel od vacsiny Ciarky chapem a to uz vsetkym Vam by som mohla byt mamou a niektorym kludne aj starou mamou, chapem, ak je niekto hlboko sklamany a nema inu moznost, tak vyuzije aj toto forum, inak forum je verejne, vsetci maju pravo povedat verejnosti ale aj konkretnej osobe co maju na srdci a komu sa tema zda pubertalna, nemusi ju citat a tym menej komentovat
Ciarky
neviem sice, co Ti dotycny vyviedol, ale zelam Ti, aby si toto precital, citim, ze to velmi potrebujes
Maros75 ja ta ani dopalit nechcem,ty si zacal zabrdat tak sa uvedom co pises
sarge.........zavist je privelka:)
Aj na medaku ak dostanem defekt.......je plno ludi,ktorych to tesi :)
Mna nedopalis chlapciatko:) Si prilis nevyvynuty na mna:)
Maros75 vidim ze ty si mal za co chlastat lebo si si prechlastal vsetky mozgove bunky
sarge..........nemas co chlastat,ze si tak pripeceny??:)
Maros75 jediny pako si tu ty aj stou co zalozila tuto temu
sa spamataj dievca, takych este bude co ti v zivote ublizia, a neboj hadam neni tak sprosty aby sa zabil...