Ako dlho uzivat probiotika?

Príspevok v téme: Ako dlho uzivat probiotika?
pro

Dobry den potrebovala by som poradit ako dlho sa mozu uzivat probiotika ci to moze moj 5 rocny syncek uzivat stale alebo nie?Uziva probiotika NUTROLIN B tie rozpustne tabletky kazdy den ano a vecer.Casto byval chory a nakoniec mu zistili ze ma streptokoka s toho sa uz dostal teda ak v nom niekde este ticho nedrieme potom mu zistili alergiu od marca az do novembra tak mu predpisali Aurius raz denne a teraz zacal bravat este Ribomunyl kazdy mesiac 4 dni na pol roka pretoze mal oslabeny organizmus co uzival stale antibiotika kym mu nezistili ze ma alergiu:(Preto by som chcela vediet ze ked zacal uzivat teraz ten Ribomunyl a berie este ten Aurius ci moze nadalej brat aj tie NTROLIN B probiotika.Od kedy zacal brat tieto vsetky lieciky tak si musim poklepat nebol chorucky ani nam raz nezakaslal a uz je tomu asi cca 3 mesiace.Viem ze je to malo ale co sme si my vytrpeli v tedy tak to bol chorucky asi kazdy 5 den:(Tak vam dakujem za radu ci moze uzivat aj nadalej tie probiotika.

lindus20

riad sa podla navodu, hlaven pozor na to, aby si bakterie nezabla niecim, co zjes :D viem, ze to mi prizvukovala aj doktorka naposledy, ked som mala k atb aj probio... a inak overene mam probicus premium :)

amia12

no určite este aj chvilu po tom, ako vstrey taškoti odidu...a ako tu uz bolo spoemnute doraz na kvalitu je zaklad :) mozno prve priotika nesadnu ani druhe ale treba skusat co ti najviac vyhovuje skus sa trochu pospúarat na internete za mna odporucam isto probicus premium od genericy :)

akinom007

ja zacnem vzdy ked mam atb. a uzivam ich 3 mesiace potom. Cize zhruba raz v roku mavam taku "kuru" ale mne sa osvedcila znacka Swiss

prvosienka3103

probiotika urcite aj dlhsie, dlho trva kym sa ti po nich daju creva a mikroflora v nich do poriadku, sama o tom viem svoje... dolezite je aj stavit na kvalitny produkt, ja mam overeny slovenske probicus od generica

gastanko2016

probiotiká sa môžu kľudne brať aj dlhodobejšie. Hlavne pri chorobe. Môj malý pije UM amilk bifido, ktoré už obsahuje probiotiká. Tie mu dopĺňam potom už len keď je chorý, keďže v mliečku má denný príjem stále.

marakana3

ja uzivam laktobacily Swiss imunit vzdy az kym nedouzivam lieky alebo kym sa mi nezlepsi travenie a nezmiznu krce, este tak dva tri dni si ich nechavam a potom vysadim

daniellka26

Ja sa do toho zloženia veľmi nerozumiem, ale moje obsahujú toto:
Colostrum (Pasteurized Cow Pre-Milk) 692 mg
Proprietary Blend (2 Billion cfu/serving) 240 mg
Lactococcus lactis (LI-23)
Lactobacillus planatarum (Lp-115)
Lactobacillus acidophilus (La-14)
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32)
Bifidobacterium bifidum (Bb-02)
Bifidobacterium lactis (Bi-07 & BI-04)
Lactobacillus casei (Lc-11)
Lactobacillus paracasei (Lpc-37)
Bifidobacterium breve (Bb-03)
Lactobacillus brevis (Lbr-35)
Streptococcus thermophilus (St-21)
Lactobacillus salivarius (Ls-33)
Lacotbacillus bulgaricus (Lb-64)
Bifidobacterium longum (BI-05)
Lactoferrin

modracik

Zalezi od druhu zdravot.problemu, kolko a v akom mnozstve je treba uzivat probiotika.My doma mame skusenost,postaci na obnovu crevnej flory 1 balenie ,t.j. 30 zele guliciek,nakolko obsahuju 4druhy lactobacillus a 2druhy bifidobakterium.Je dolezity vyvazeny pomer pripravku.