Pomozte mi ako mozem ziskat na tvary uplne hladku plet? mam same vyrazky ale take malicke proste ta plet je drsna , sucha , ovyrazkovana ako keby som mala vsade na tvari struhanku (celo, lica , brada ):( mam 20 rokov tak si nemyslim ze to je puberta... uz mi to lezie na nervy kedy sa toho uz zbavim ? :(
Da sa docielit hladka plet?
niekomu sa zla strava odrazi na pleti (zivocisne tuky,zla cokolada....malo vitaminov...) ...davaj si pozor dievca z coho zijes
joj uz ma to stve celu tvar mam same male vyrazky ale to nie su ze biele len same jak krupicky :( a potom mam este take cervene co ani vytlacit nemozem ani nic bo to boli :(( a som v zahranici k doktorke ist nemozem ani nic :( neviete poradit co mozem sama skusit ?? :(
Ale existuje aj prirodna liecba taka pletova maska od muza tiez pomoze
bež ku kožnej, mne predpísala na tie malé vyrážky skinoren, ono ti to tak fajnovo vyhladí pleť;)
peeling na tvar, ale ten sa vlastne neodporuča pokial máš akne, lebo to može zbytočne dráždit. Ja mám inak vždy po peelingu krasne hladku tvar.
to nie su jebaky proste to je taaka hnusna plet draplava nema to ani cierne hlavicky ani biele len su tam take jak struhanka ja neviem preco :(
chod do kozmetickeho salona
myslis take male jebaky ??