Rada by som vedela, čo s o silikónových prsiach myslia muži??? Je to pekné, keď sa o seba žena stará a dbá na to,aby malá sexi postavu??? alebo má veľmi nízke sebavedomie??? podľa vás???
Čo si myslíte o silikónoch?
Zenu so silikonmi, pokial nemala na to vazny dovod (operacia...), povazujem za mentalne zaostalu, v lepsom pripade za narcisku.
jajka001_ napr. mne moj priatel povedal že jemu sa páčia moje prsia, že nechcel by mať nejakú ceckanu a vela ludí mi hovorí že po porode prsia narastú (len sa bojím že sa zase vrátia do pôvodného tvaru). No ale ked vidím babu s prsiami 3 a niekedy ešte chudšiu ako ja tak mi to velmi sebavedomia nedodá. Niekedy mám pocit že mužom sa páčia vyžli s balónmi
ma zarazilo ze aj zeny, ktore maju podla mojho nazoru pekne prirodzene prsia, tak sa vyjadrili ze by neboli proti silikonom...akoze nechapem, fakt nizke sebavedomie podla mna, ved muzi tie prsia az tak moc neriesia. ci hej? myslite ze ked ma muz, podotykam inteligentny muz, na vyber z dvoch zien, ide tam o prsia?
Leticia-ja som postavou hruška mám uzke ramená aj pás a spodok oproti vrchu širší
mna by ale fakt zaujimalo, co si o nich myslia naozaj muzi. nie v nejakom vymyslenom clanku ale realni. osobne si myslim ze tym menej narocnym je to jedno, niektorym sa to paci - tym ktorym ide len o dizajn, a niektorym sa to nepaci - tym ktori maju radi prirodzene zeny.
sunsine, ale niekto ma siroky chrbat, niekto uzky
Podla vás sú prsia s obvodom 83 cm malé?? lebo mne sa zdajú malé :( pod hrudníkom mám 70 cm
Ktta
pokial to potrebujes a pacia sa ti ....tak ????!!!!! :)
dnes je moderne mat nalunke sebavedomie ,pretoze ak by sme ho mali velike je ohrozeny modny, kozmeticky, plasticky :) a neviem aky priemysel .....co dnes leti ??? ... kuk do temy
toto ma zaujalo...
Vylepšené prsia však žijú svoj vlastný život odo dňa, keď sa vám dostanú pod kožu. Inak sa správajú, inak sa hýbu. Vlastne skoro vôbec sa nehýbu. Príliš nemenia svoj tvar, ostávajú akoby stále v rovnakej pozícii, jednoducho nekopírujú zvyšok tela.
Umelé prsia sa od tých prirodzených líšia aj na dotyk. Muži, ktorí mali tú česť a mohli sa dotknúť silikónom vylepšeného poprsia, sa spravidla zhodnú na tom, že takéto prsia sú pevnejšie a kladú väčší odpor ako tie prirodzené. Jednoducho, boja sa ich pri sexe viac stláčať