Rada by som vedela, čo s o silikónových prsiach myslia muži??? Je to pekné, keď sa o seba žena stará a dbá na to,aby malá sexi postavu??? alebo má veľmi nízke sebavedomie??? podľa vás???
Čo si myslíte o silikónoch?
bingham uz si skusal??
janka...ale je to rozdiel ked na to šahneš :D...prirode sa nic nevyrovna :)
napriklad: i.pravda.sk tieto prsia ani zdaleka nevyzeraju ako silikony, maju uplne prirodzeny tvar. sice su nejake nesumerne :D ale to bude asi tou fotkou :D
...ak chces nazory muzov, staci si precitat diskusie o stupidnych clankoch v bulvari, kde su ohodnocovane celebrity a uvidis aky je nazor drvivej vacsiny... moj nazor- vzdy je to vidiet, nikdy to nevyzera prirodzene, aj ked sa tym mnohe utesuju, ze to prirodzene vyzera + nutnost dalsich operacii postupom casu...a mojej mame po porode zostali pekne vacsie plne prsia a od porodu pribrala len 1-2 kilecka, takze tak :)ale ved zahravaj sa zbytocne so svojim zdravim ak to chces..
jajka: mas skreslenu predstavu o silikonoch.a ni silikonove prsia niesu vsetky rovnake ak nieje pouzity gulaty implantat.
chalani, a co sa tyka povedzme roznorodosti tvarov prirodzenych prs, nie je to pre muzov zaujimavejsie ako rovnaka dokonalost silikonov?
sunshine, ked priberies, aj prsia narastu, ale to sa zvacsis cela :)aj tam kde nechces. ale casom pravdepodobne tak ci tak priberies, vek a cas robi svoje, s tym sa treba zmierit a brat to pozitivne a nie behat večne po lekaroch a v 70ke vyzerat ako mimozemstan
Jajka- aha tak to si ma velmi nepotešila :D lebo ja chcem mať po pôrode pôvodnú váhu :) moja mama má tiež asi tak o 2 čísla väčšie ako pred pôrodom ale ona nemá svoju povodnú váhu a už má svoje roky :)
sunshine, prsia narastu v tehotenstve trochu a ked budes dojcit, tak tiez budu plne, mlieka :) ale ked dojcit prestanes, budu zas takej velkosti ako predtym, malokedy sa to zmeni, jedine ze neschudnes na povodnu vahu
jajka...jasne ze to neni rozhodujuce...prva je tvar...potom zadok...a az potom prsia... ;))....jajka...prirodzene...ziadne silikony...a si myslim ze to napise skoro kazdy chalan.... :)