Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

17 a stále sama

Príspevok v téme: 17 a stále sama
Carellova

Ahojte !

Mám 17 a ešte NIKDY som s nikym nechodila a samozrejme som aj panna.... Problem je v tom ze sa mi nepacia rovesnici ale muži nad 25 .... Vacsinou okolo 30 a vyssie :(( pride mi to tak ze rovesnici su soplaci ktori chcu len JENDO a neberu vztah vazne ....
Niesom ani skareda a ked sa nejaky chalan snazi o moju pozornost ja sa vyhybam lebo viem aky su a nijak ma s nimi nic nelaka..... Dokonca som sa ani nebozlavala ....

Mne to nechyba ale citim sa hlupo .... Vztah si viem predstavit len s platonuckymi laskami ! :-/

Čo mam robiť ? Prosím poradte ...

Ďiki

kreepelka

LUDIA preco vas trapi ze mate 17 a ste este panna/panic...ja som mala 18 ked som o to prisla a navyse xlapci/baby si to velmi vazia ked nepridete o pannenstvo v 14-15 ako vacsina...ja mam kamaratou/kamaratky ktory este namaly sex a maju po 20,23 rokou ..a ja na tom nevidim nic zle:)

nijaky

ja mam tiez 17 a tiez nikoho nemam, lebo som dost hanblivy. Ani nechodim von odmalicka. Akoze bol som dost raz vonku, ale sam. Nemam ani kamaratov. A ani mi to nejak extra nechyba. Po babach sa obcas pozrem, ale inac nic. Vztahy v tomto veku mi pripadaju onicom. Som velky samotar a nevadi mi to. A co sa tyka teba, mozes si najst aj starsieho. Co je na tom? Aj ja sa citim casto dost hlupo, hlavne ked chodime po rodine, sa ma pytaju, ci nemam frajerku. A vzdy odpoviem iba nie a nic viac. Ale viaceri v mojom veku nemaju a volaktorym to ani nechyba.

sweater

co jedine co mozes je cakat, ze zmenis nazor a zacnu ta zaujimat tvoji rovesnici, alebo cakat kym povyrasties a oni uz budu mat v hlave nieco viac a zacnu ta zaujimat, alebo ze sa o teba zacne zaujimat starsi muz, len nato pozor, neverila by si kolki 30rocny maju rozum ako ty 17rocny..