Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

17 a stále sama

Príspevok v téme: 17 a stále sama
Carellova

Ahojte !

Mám 17 a ešte NIKDY som s nikym nechodila a samozrejme som aj panna.... Problem je v tom ze sa mi nepacia rovesnici ale muži nad 25 .... Vacsinou okolo 30 a vyssie :(( pride mi to tak ze rovesnici su soplaci ktori chcu len JENDO a neberu vztah vazne ....
Niesom ani skareda a ked sa nejaky chalan snazi o moju pozornost ja sa vyhybam lebo viem aky su a nijak ma s nimi nic nelaka..... Dokonca som sa ani nebozlavala ....

Mne to nechyba ale citim sa hlupo .... Vztah si viem predstavit len s platonuckymi laskami ! :-/

Čo mam robiť ? Prosím poradte ...

Ďiki

Carellova

Ja sa ale stras e bojim vztahu teraz ale ked sa zamilujem tak si ho viem predszvit len je to VZDY starsi muž :-/

Nechcem byt sama do vysokeho veku :(( ale chcem aby som nasla ozajstnu lasku a nech to nieje len o sexe ...

CX600

lost:

Dobrá úvaha :)
Súhlasím s tebou.. Ani ja neviem čím to je.
Možno takým tým ich pocitom že "mám rodičov, nemám sa čoho báť!". A poznal som aj ľudí ktorý majú 25 a proste veselo ešte u rodičov, každý víkend na párty opitý a nestarali sa.. Len po brigádach behali a aj to niekoľko krát za rok.. Lenivosť a taká tá ich "istota" že sú krytí rodičmi navždy.

Ja to tiež nechápem. To len tí ktorý niečim prejdú v detstve alebo podobne, majú v hlave niečo iné ako iba sa ožierať a t**kať? Médiami a TV to nebude ale podla mňa prílišnou dobrotou rodičov tzv. rozmaznávanim.

Pred časom som tu mal tiež tému www.zdravie.sk [nižšie je to, čím som prešiel].
Mám o 2 mesiace 18 a aj keď som si prešiel čím som prešiel a mám "právo" teraz byť pacient psychiatrie pretože mám najväčšiu chuť to skoncovať, idem si radšej založiť živnosť a makať. A ak mám mať niekedy priateľku a neskôr rodinu tak určite nechcem žiť z podpory rodičov a behať po úradoch práce ako niekto... :D

--

Ale späť k téme.
Carellova: Obdivujem že sa ešte nájdu baby ktoré to ešte v 15 nemajú za sebou ;) Tiež som nikoho nemal a úprimne, veľmi by som chcel ale prísť o panictvo chcem až s tou "pravou". Teda s takou, ktorá to bude myslieť vážne a nie s takou o ktorej budem vedieť že to nemá význam ťahať ďalej do budúcnosti. (teraz by som bol rád aj za kamarátov nejakých a nie ešte za babu :D). Ja si myslím že radšej by si mala počkať na rovesníkov kým sa "pozbierajú". Som rád že si jedna z mála ktorá má rozum v dnešnej dobe :P

lost

ja som mal v 17tich rovnake myslienky, lenze potom som sa sustredil na nieco ine :)

a co ja viem, nemozem sa stazovat..
mohlo to dopadnut aj horsie..

btw, docital som prispevky a paci sa mi toto:

"buď treba počkať kým sa aj tvoji rovesníci dostanú na takú úroveň kedy budú pre teba príťažliví "

eh, pravdupovediac toto som si hovoril ja v mladom veku, ale ci sa vela zmenilo, no neviem neviem.. asi len zla distribucia vzorkov, alebo len extrmne naroky z mojej strany. hold, na vysledku to nemeni nic.

ono ta krivka dospelosti ide nejak priamo umerne s rokmi ktore unasaju spolocnost do pekla..

v preklade to znamena, ze pred 100 rokmi boli mentalne vyzreli mozno uz 16tnici.

pred 50timi uz az 20tnici

a dnes? mam silne pochybnosti ze 24tnik ma dost triezvosti na zivot..

i ked.. toto vzdy zalezi od toho, ako pozorovatel vnima "dospelost"

alternativne, mozno je dospely uz aj 18 rocny clovek, LENZE(!!!) ... spolocnost na neho netlaci dostatocne vela.

priklad:
tu ako 18, ci 28 rocny, co potrebujem?
NIC.. potrebujem len rodicov a som za vodou

v afrike, co potrebuje 14 rocny chalan?
extremne vela sil na to aby prezil, lebo uz je dospely v kazdom slova zmysle(!!!)

tj. neverim ze europan, american, alebo slovak je TAK BRUTALNE retardovany, ze ako 28rocny, nie je schopny sa reprezentovat ako DOSPELY jedinec. to znacne popiera fyzikalne zakony, lebo TV a media snad nemozu AZ TAK BRUTALNE osklbat o zakladnu inteligenciu (pud prezitia)..

ale aj vojny maju svoj prospech, tak mozo aj tento "vyvoj" ma svoj prospech, mno uvidim za par desatroci, ci to platilo aj tentokrat..

lost

no lenze vacsina 25+

(mozno a aj 22/23+)

beru 17tky ako "idealna hracka na kratenie dlhych nocnych vecerov"

cize pozor na fyzikalne starsich ludi :P

Ak ti to nechyba, tak nemam tusenie kde moze byt problem :)

Snad nechces zapadnut DO DAVU po tak dlhej dobe (tj 13-17? ci dnes uz 11-17?) zitia "nedavovo"

sweater

hlavne pre nijaky, zi si tak, ako ti to vyhovuje, kadzi nech zije tak ako chce a na reci okolia nech z vysoka s*re :)

kreepelka

myslim si ze si len urcity typ cloveka ...ktory nepotrebuje okolo seba ludi to je vsetko je to uplne normalne...ale mozno ked budes starsi tak ta to zmeni :)

Lilly357

nie je nič výnimočné, že ťa priťahujú starší muži (sama viem o čom hovorím :)) ).. sú (alebo by teda aspoň mali byť) už natoľko vyzretý, že vedia čo chcú. neriešia "existenčné" problémy ako 17 ročný typu "ideme sa ožrať alebo zhúliť?".. vedia sa k správať k žene tak ako sa má a celkovo ich názory sú názory muža a nie nevyzretého decka s ktorým lomcujú hormóny. a priznajme si, aj telo majú vyzretejšie a určite aj to je faktor vďaka ktorému po nich túžiš... a čo s tým robiť?? buď treba počkať kým sa aj tvoji rovesníci dostanú na takú úroveň kedy budú pre teba príťažliví alebo začneš OPATRNE a S ROZUMOM loviť v tých vodách kam ťa to ťahá. neverila by si koľko takýchto šťastných párov behá po svete. ale hlavne sa do ničoho nesil!! láska príde a vôbec nie je hanba v 17tich rokoch nemať za sebou žiadny vzťah. držím palce aby si sa dobre rozhodla a našla toho správneho :)