ja som mal v 17tich rovnake myslienky, lenze potom som sa sustredil na nieco ine :)
a co ja viem, nemozem sa stazovat..
mohlo to dopadnut aj horsie..
btw, docital som prispevky a paci sa mi toto:
"buď treba počkať kým sa aj tvoji rovesníci dostanú na takú úroveň kedy budú pre teba príťažliví "
eh, pravdupovediac toto som si hovoril ja v mladom veku, ale ci sa vela zmenilo, no neviem neviem.. asi len zla distribucia vzorkov, alebo len extrmne naroky z mojej strany. hold, na vysledku to nemeni nic.
ono ta krivka dospelosti ide nejak priamo umerne s rokmi ktore unasaju spolocnost do pekla..
v preklade to znamena, ze pred 100 rokmi boli mentalne vyzreli mozno uz 16tnici.
pred 50timi uz az 20tnici
a dnes? mam silne pochybnosti ze 24tnik ma dost triezvosti na zivot..
i ked.. toto vzdy zalezi od toho, ako pozorovatel vnima "dospelost"
alternativne, mozno je dospely uz aj 18 rocny clovek, LENZE(!!!) ... spolocnost na neho netlaci dostatocne vela.
priklad:
tu ako 18, ci 28 rocny, co potrebujem?
NIC.. potrebujem len rodicov a som za vodou
v afrike, co potrebuje 14 rocny chalan?
extremne vela sil na to aby prezil, lebo uz je dospely v kazdom slova zmysle(!!!)
tj. neverim ze europan, american, alebo slovak je TAK BRUTALNE retardovany, ze ako 28rocny, nie je schopny sa reprezentovat ako DOSPELY jedinec. to znacne popiera fyzikalne zakony, lebo TV a media snad nemozu AZ TAK BRUTALNE osklbat o zakladnu inteligenciu (pud prezitia)..
ale aj vojny maju svoj prospech, tak mozo aj tento "vyvoj" ma svoj prospech, mno uvidim za par desatroci, ci to platilo aj tentokrat..