Ahojte.Ked sedim priatelovi na nohach a on ma svoje ruky bud na pase alebo na stehnach strasne sa zacnem triast. Z coho to moze byt??? dik za odpovede:)
Trasu sa mi nohy ked sa ma dotyka
sisnka 16 mam
katulienka kolko mas rokov?
ved ta vec, ze my sa anepozname ani pomaly mesiac a on uz ako po mne leti. A moje spoluziacky to fakt serie a robia mi zo zivota peklo co mam robit:(
ja som mala tiez taky problem, pravdpovediac som to nerala az tak vazne. je to nejake vnutorne napatie, ktore mze byt sposobene tym, ze sa este dobre nepoznate atd. co s tym? skus pockat nejaky cas a nestresuj sa, nemysli na to. nozno: preco to len tak nenadhodit na pokec so svojim priatelom?
Tak mu neseď na kolenách.Sadni si vedľa neho a pozeraj sa stále jemu do očí a bude sa triasť on nie ty.
joj diki moje:) pomohli ste mi
Ja som taky problem nemala, vlastne raz ano..bolo to od zimy...kto vie,co si myslel on :-)
no katulienka, nie si ty nahodou ešte panna??? Mne sa to tiez stavalo s mojim ex priatelom. Bolo to pre mna hrozne trapne, ked som sa triasla ako osika, hlavne nohy. Nemala by si sa jednoducho priliš stresovať z jeho pritomnosti a so sexu, casom to urcite prejde. Pravdepodobne si prilis nervozna a napatá, treba sa uvolniť. Viem, ze sa to lahko hovori, ale ubezpecujem ta, že po tom, ako sa lepsie spoznate, bude to OK :-)