ahojte...ja mam taky problem ze s priatelom sme spolu uz skoro mesiac a ja este stale necitim ze by ma chcel, akoze nie sexualne ale tak citim ze je mu to uplne jedno ci sme spolu alebo nie. Nedokazem mu verit a dnes sa stala aj taka situacia, že som mu vcera vecer napisala ze mi uz velmi chyba a v kazdom momente na neho mslim a neviem sa uz dockat kedy sa stretneme ale neodpisal nic. No kedze to bolo na jednej socialnej sieti (facebook) videla som ze uz dneska tam bol a odpisoval 2 dievcatam na narodeniny...ale žial na to nemal asi čas aby mne napisal aspon par slov :( som zufala pretoze som si chcela najst vztah v ktorom sa mozem citit uvolnene, no on mi to neulahčuje. ked som s nim niekedy akoby ma ani nevnimal. neviem ako dalej lebo zacina sa mi aj skola a musim sa aj na to sustredit ale takto sa to neda. on tvrdi ze sa so mnou dobre citi ale ja po kazdom rande zacinam pochybovat ci sa mi este ozve alebo ci sa na mna nevykasle. jednoducho povedane po vsetkych rande som sa bala ci sa este ozve. zatial sa vzdy ozval aj ked len neskoro vecer a cez net. vkuse je len so svojimi kamaratmi a ja ani nechcem sa im postavit do cesty ale mam pocit ze uplne kazdy je pre neho dôležitejší ako som ja :( ako aj dneska, kazdej babenke vedel odpist ale mne nie :( prosim poradte co mam urobit lebo som uz na dne z tejto situacie.
zufala situacia po 1 mesiaci chodenia
dnes vecer do 22:00 je v praci lebo chodi na 3 smeny a aj cez sviatky...no s kamosmi chodieva hrat futbal a inde neviem kam chodievaju...
A nevieš,kde by mohol byť dnes večer?Kde cchodí s kamarátmi?
okey dobre vediet :) dakujem, ja nie som v tomto moc dobra tak neviem co a ako...budem mlcat o tejto veci a necham nech urobi on aby ma dostal :)
Len sa sním preboha o ničom nerozprávaj,veď zatiaľ ani nieje o čom-to ešte nieje vzťah-len také otukávačky aspoň preneho,podla jeho správania,nepokaz to zbytočnými otázkami,lebo ho vystrašíš!tvár sa lahostajne a dovoľ mu ´ta dobíjať,buď mu vzácnou-urob sa vzácnou!
tak zajtra mame mat dalsie rande, aspon tak sme sa naposledy dohodli tak som zvedava ci sa ozve nejak lebo ja sa mu neozvem. mas pravdu, vtierat sa mu nebudem. aj ked mi hovorieva vzdy aká som krasna a pochvali mi aj oblecenie a ze som dobra a taak ale neviem proste. asi je aj vo mne chyba lebo som zatial poriadny vztah nemala, vzdy ma chalani len odhodili ako spinavu handru a to mam uz 20 rokov a on je na tom rovnako. asi by sme sa mali o tom porozpravat?
V prvom rade,chlap je od prírody dobyvatel a ty mu svojím konaním veľmi nepomáhaš...Prestaň sa mu ozývať a on zneistie,či mu už na tebe záležíviac-či menej,ale vkaždom prípade zbystrí pozornosť.A ak je táto náklonnosť,len jednostrnná,nevešaj hlavu,ešte ´ta toho postretne..-ale zapamataj si ,ak niekto o niekoho stojí-tak to ten druhý cíti!A ty to asi nepociťuješ(momentálne)Možno sa karta obráti.Sústre´d sa na pár dní na niečo iné..,nepíš mu-nekontaktuj ho a uvidíš.